Upp och ner

Jaha, så var det dags igen i veckan…En riktigt jobbig sak med ett av barnen🥲SUCK, säger jag nu efter några dagar, av många tårar, ilska och bedrövelse. MEN, och samtidigt; alla är välbehållna. Alltså ingen sjukdom, eller olycka. Och det är jag naturligtvis väldigt tacksam över❤️Det är det viktigaste. Det som hänt… innehåller väldigt mycket tonår, kan jag säga. Och vad har jag väntat mig? Jag menar, jag fick fyra barn på sju år, så i dag har jag tre tonåringar. Fast vänta nu, min äldste fyller 18 år i dag🌟

Världens bästa 18-åring åt ute med mormor i går😍

Men, ni förstår vad jag menar. Tänkte jag att det skulle vara lätt? Nej, det gjorde jag faktiskt inte. Jag förstod redan innan jag ens blev gravid med tredje och fjärde barnet att det var väldigt mycket barn. Men jag VILLE så gärna❤️Och i ärlighetens namn trodde jag kanske inte att det skulle vara riktigt så här jobbigt. Fast å andra sidan…Det är mycket som kunde varit så mycket värre. En del barn blir aldrig vuxna. En del har en hel skolgång kantad av svårigheter, eller tampas med jobbiga sjukdomar. Några får aldrig vänner. Så vi har haft tur, i mångt och mycket också. Och i dag är vi alla redo att fira födelsedagsbarnet. Något jag också är väldigt tacksam över🙏KRAM på er, och tack för att ni läste🤗

8 reaktioner till “Upp och ner”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s