Jag som healer

Ni som följer mig här, eller känner mig vet förmodligen att jag nyss startat företaget Healing nära Dig. Ni hittar länken till min hemsida i slutet av detta inlägg.

I sista blogginlägget på hemsidan skriver jag kort om vad utbildningen till healingterapeut gjorde med mig, men även om de helande förmågor vi alla har, och bör använda extra mycket nu🙏🌍

Jag har två bloggar av en anledning, varav den på min hemsida naturligtvis är mer andligt inriktad. Men ibland vill jag dela med mig även här, och hoppas att det är okej. Som omdömet jag fick nyss:

Och för att dela min glädje över denna fina recension ger jag dig som väljer att boka en behandling hos mig i dag 50% rabatt⭐️Så titta gärna in på min sida under fliken ”Tjänster och Priser” i menyn, och läs vidare🤗Det kan vara intressant även om du inte har avsikten att boka. Vill du veta lite om hur förunderligt healing fungerar kan du göra det under fliken ”Om healing”. Chakrasystemet finns under en annan flik, och aktuella erbjudanden hittar du om du scrollar dig längst ner på hemsidan💫

Du hittar den här, varmt välkommen🥰

Hem

6 reaktioner till “Jag som healer”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s