Inte alls lika

Det är nog mycket pga att jag jobbar tre dagar i veckan på mitt ”vanliga” jobb, inte fem, och sviterna av utmattningen som gör att mina dagar och därmed veckor kan se ganska olika ut. Då jag är normalpigg, förutsatt att jag får sova på dagen, är mina vakna timmar ganska varierande. Jobb, hushållssysslor, familjen med allt vad det innebär , kaninerna…Dagar jag inte åker i väg och jobbar sitter jag med min andliga kurs, har kanske healing, hänger absolut i skogen, vilket jag inte alltid orkar och hinner när jag varit på jobbet.

För några dagar sedan med min yngsta🙏

Men så finns det dagar…När det bara snurrar i huvudet och jag blir matt av att tänka på att gå uppför trappan till övervåningen. Sådana har de sista dagarna varit, och då finns inget annat än att lyssna. Vilken tur då att jag tycker om att vila, meditera och läsa. Jag har lärt mig att inte se tiden i sängen som bortslösad, utan ta hand om den, och mig så gott det går. Inte så dumt, faktiskt. Apropå att läsa, precis vad jag ska göra nu. Min yngsta har somnat, och snart gör jag det också. Men först, några sidor och en halv ostmacka💛Bra avslut. KRAM på dig, och tack för att du läste!

Mitt lilla hörn, ostmackan syns dock inte i bild😉

Men Ps; Vet ni vad jag gjorde i morse?

Vårmörker💚

Har kommit en bra bit på min andliga kurs, och unnade mig därför en stund med Vårmörker. Längtar…

8 reaktioner till “Inte alls lika”

    1. Tack snälla❤️Det är fortfarande svårt ibland men blir allt lättare. För det är skönt att vila när man är trött men också för att jag aktivt påminner mig själv om att det är BRA att pausa och ge sig själv återhämtning. Att läsa om det är också något jag gör, då blir det en ännu starkare påminnelse. Nyttigt att göra ingenting💪☺️

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s