Jo, men våren!

Jo, men visst är den på gång. Även om det toksnöade häromdagen, och marken täcktes av vitt i morse. Så lyser solen och kaninerna blir helt galna när jag närmar mig hagen, de vill så gärna gå ut. Det ska dom få göra också, ska släppa ut dem innan jag och min yngsta går på magisk skogspromenad. Det magiska ordet är för att få det att låta roligare, och det blir det tycker hon, om man får ta med sig en liten matsäck😊

Något annat jag tycker är magiskt är att jag ska läsa igenom mitt manus Vårmörker i dag! Pausade när jag började på min andliga kurs som jag nu ser slutet på. Tanken med genomläsning är inte att börja skriva riktigt än, men fundera på hur vägen mot slutet ska se ut. Ser fram emot att läsa, med bävan som alltid, men ändå. Perioder när jag inte skriver får mig att känna mig som typ 70% jag, resten saknas.

Manustid och julefrid🙏(Det var ett tag sen nu)

MEN, även min passion för healing brinner starkt i mig. På min andliga blogg, som du kan klicka dig till nedan, får du tips om hur du kan ge dig själv healing❤️Du kan även ta del av spännande fakta om just healing, se vad jag erbjuder för tjänster och boka en behandling om du vill. Du hittar allt under flikarna i menyn, och har du frågor är det bara att kontakta mig🤗Vad du än gör önskar jag dig en riktigt fin start på veckan🌞Tack för att du läste!

http://healingnaradig.com/

4 reaktioner till “Jo, men våren!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s