Den enes bur…

Den enes död, den andres bröd hade blivit lite väl drastiskt här. Den enes bur, den andras frihet blir bättre. Som ni säkert förstår handlar det om kaniner. När Yoko och Domingo blev könsmogna skedde en del nödvändiga förflyttningar, och tyvärr fick deras syster Sötnos bo i källaren ett tag. Uppe i huset med oss går inte då vi har allergier i familjen. Men då brorsorna kastrerades i onsdags, fick hon äntligen flytta ut!

Sann frihet för en kanin!
Vad är det fråga om? Stör mig inte när jag gräver…

Och Domingo som syns överst i inlägget fick överta buren i källaren. Man ska nämligen inte bli för kall direkt efter operationen. Yoko fick sova i en annan bur i garaget. Snart hoppas vi att Yoko och Domingo ska kunna bo ihop igen. De får dock vänta sex veckor med att träffa Sötnos, så att vi är säkra på att det inte blir ungar.

Det har även hänt en del annat! Jag läste manus Vårmörker som jag kommit en bra bit på, och blev nöjd🙏☺️Så lycklig över detta! Senare i dag ska jag sitta en stund med det. Men nu är det snart dags för skogspromenad.

Jag hoppas att du får en riktigt fin start på påskhelgen🐣Om du tycker att det verkar spännande kan du kika in på min andliga blogg och läsa om hur du kan rensa din aura. Du hittar den nedan, där du även kan ta del av fakta kring healing, få reda på vad jag har för tjänster, samt ställa frågor, och boka om du vill. KRAM på dig❤️

Hem

6 reaktioner till “Den enes bur…”

  1. Härligt för sötnos att komma ut igen🌸
    Vad roligt med Vårmörker📕🙌
    Nu väntar vi bara på att solen ska titta fram☀️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s