En vanlig ovanlig torsdag

Något jag tycker är mysigt är en varm kopp te bredvid sängen på kvällen, gärna tillsammans med en bra bok, och harmoni. Det sistnämnda är svårast att ordna. I helgen låg jag och oroade mig en aning för äldste sonen som var ute och åkte med vänner. Denna blåsiga kväll är det minstingens feber-attacker som är smolket i bägaren. Hon är även förkyld och hostig, vilket givetvis påverkar astman. Men, jag tror att vi gjort den värsta natten, just nu är hon sysselsatt med en pysselbok som en vän kom över med😍

Det sista jag fick som gåva var det här. Visserligen som ett lån, men det var äldste sonen som lånat den på bibblan åt mig, vilket värmde.

En urban fantasy och komedi. Jag måste säga att den överraskat mig positivt, den är väldigt underhållande, och jag följer med, något som ger höga poäng hos en hjärntrött mamma. Min man vill inte tänka på hur jag blir om (när) jag blir senil. Det vill inte jag heller,men jag kommer nog inte lida av det, för jag kommer glömma av det hela tiden. Hehe😁

”Jag var på stan i två timmar i dag och INGEN, inte en enda person sa att jag var vacker, sa min tonårsdotter vid middagen. Gud, så deprimerande”.

Det var en lite ovanlig middag på det viset att inga hårda ord ännu utväxlats.

”Det har ingen sagt till mig på flera år”, sa en av sönerna.

”Jag säger det ofta”, protesterade jag.

”Du räknas inte”, sa sonen. Tack för tacosen!

Jaha, där smög sig attacken in ändå, mellan tortillas, oliver och cola-flaskor. Men jag är nöjd ändå, alla är hemma, och vi har Alvedon så det räcker. Och te. Trevlig kväll på er✨

7 reaktioner till “En vanlig ovanlig torsdag”

  1. Här ska firas Mors dag idag, men jag är undantagen, jag är ju ingens mor och har ingen mor i livet. Såna dar kan jag sakna barn. Lite grann. Jag beundrar dem som har barn, jag skulle inte palla, ärligt talat. Samtidigt fattar jag att barn är en gåva, livet är en gåva.
    Kram!

    Gillad av 1 person

    1. Förstår att en sådan dag känns. Du skulle säkert ha orkat om du hade barn, eller rättare sagt, du skulle nog tänkt som jag och andra ibland; ”nä, jag ORKAR inte detta”. För så kan det kännas när det är jobbigt…Samtidigt hade jag inte velat vara utan dem. Flräldraskap är stort, underbart och asjibbobbigt och jsg förstår dem som inte skaffar barn också. Hoppas du fick en fin söndag ändå💐❤️KRAM

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s