På väg!

Det var osäkert in i det sista, det måste medges. Hela familjen har varit sjuk. MEN – i dag är det fredag och vi är på väg mot Stockholm!

I skrivande stund har vi varit på väg i drygt två timmar, och har trettio mil kvar. Stämningen i bilen har hittills varit över förväntan, och det är väl kanske inte så konstigt, alla är naturligtvis glada över att vi blivit såpass friska att vi kan åka. Min bror gifter sig nämligen i morgon, och i samband med det döps även deras yngsta dotter!

Det blir en stor dag❤️❤️För tillfället orkar jag inte tänka längre än så. Jag har kört fram till nu, så nu är det dags för mig att vila. Medan familjen ännu är lugn, och matpausen en stund borta. Nedan några bilder från veckans höjdpunkter, då jag och minstingen var tillräckligt pigga för att vara med kaninerna i trädgården. De passas i helgen av snälla grannar.

Sötnos, en riktigt sötnos💖

Jag tackar dig som läste, och hoppas att du får en lika fin helg som jag hoppas att vi får😉

7 reaktioner till “På väg!”

  1. Ojdå, ja, det var ju ett tag sen☺️Vi är härdade vad gäller långa resor eftersom vi åkt till Nederländerna med bil antal gånger. Ja, kaninbilden blev fin, hon lyssnade efter grannens gräsklippare☺️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s