Vilka dagar!

Bröllopet lät sig inte fångas på bilder som kan delas, knappt heller i ord. Det var en så fin dag, en som alltid kommer skimra i minnet, och i hjärtat. Och som avslutades med att min yngsta somnade mitt i natten med tårar på kinden. Men inte för att hon var glad, utan för att kusinen lånat favorit-gosedjuret. Det kan vara nackdelen med att dela säng med en kusin, men det var också den enda får sägas. Och så är det med stora dagar. De innehåller alla möjliga känslor. Livet fångat i en ask.

Även i dag vaknade jag på hotell, men i Göteborg. Jag och äldsta dottern bestämde oss för att fira att hennes första år på gymnasiet gått så bra. Eftersom hennes sista år inneburit många svårigheter kändes det väldigt viktigt. Och så lyckat det blev! Det låter sig knappt beskrivas det heller men om jag kunde skulle jag välja ord som stor lycka och tacksamhet.

Inte blev det sämre av att vi såg Liseberg från vårt rum på elfte våning, och symboliskt kunde vinka god natt till äldste sonen som roade sig med vänner😀Vår yngsta var också med kompisar, fast på bio. Som tur var fanns ett barn kvar hemma, som kunde träna och sedan äta pizza ute med maken.

I dag ska jag fortsätta ladda upp mig när jag kommer hem, för i morgon och på tisdag är det fullbokat hos mig. SUPERMÅNEHEALING🌕🙏

Har passat på att boka in mig själv hos en duktig kollega, så att jag ska hålla energimässigt. Du som tycker det är spännande att läsa om healing i allmänhet, och supermånen i synnerhet hittar det i sista blogginlägget på min hemsida⬇️KRAM❤️

http://healingnaradig.com/

6 reaktioner till “Vilka dagar!”

  1. Så underbart med bröllop, kusiner i samma säng och examensfirande på alla håll!
    Extra underbart med en fantastisk prestation trots att det varit kämpigt för alla berörda! Bravo!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s