Midsommar med tävling!

Precis den här utsikten har jag när jag nu sitter med en kopp kaffe, omgiven av fågelkvitter, och undrar om en midsommarafton kan börja bättre?

Till vänster om bruna buren kan du se glada Yoko springa runt☺️

Alltså, bara vädret räcker. Men som en enorm bonus har jag dessutom lyckats sova ovanligt länge, så jag kommer orka med festligheterna! Dessutom hade jag min sista Soul Realignment- läsning i går. Nu behöver jag bara vänta på certifikatet. Denna andliga kurs har tagit mycket energi och tid sedan starten i januari, så det känns stort!

Speaking about festligheter måste jag börja förbereda dagen snart. Familjen ska väckas, och allt möjligt packas. Jordgubbar, vin och badkläder bl. a. Dags för första doppet. Men först; en liten ljuvlig stund till här på altantrappan.

Jag tackar dig som läste och önskar dig en riktigt fin midsommar🙏💖🍀🌞full av det som DU vill. Och om du får lust, och en stund över, titta gärna in på min hemsida. Jag tar semester från min healingverksamhet om en vecka, men fram till dess går det bra att boka t ex sommarhealing. Du kan också gå in under fliken Soul Realignment i menyn för att få reda på vad en sådan läsning innebär. ELLER, ha chans att vinna en av de vackra stenar du ser ovan🔮Min hemsida🔽

http://healingnaradig.com/

6 reaktioner till “Midsommar med tävling!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s