Läge att fira

Klarblå himmel ute och hopplöst varmt inne på jobbet…Dåligt väder ska dock vara på g, tydligen. MEN, oavsett hur det är med den saken kommer vi sitta och äta smörgåstårta vid fyratiden med min mamma, och bror med familj. Flera födelsedagar ska firas nämligen🥰🥰Och jag tänker ta med badkläder.

Själv har jag också anledning att fira. I går kom mitt bevis på posten, nu är jag certifierad Soul Realignment practitioner! Du som blir nyfiken på vad jag kan göra då hittar utförlig information på min andliga hemsida som jag länkar till nedan🔽

Trots allt är jag ändå lite låg i dag. Det beror nog mest på att min yngsta som ville träffat sina älskade kusiner betydligt mer blev sjuk i början av veckan, och på att av barnen haft svårt att äta och dricka tillräckligt i värmen. Men i dag ska det ju både lekas och ätas, och smörgåstårta gillar hon🙏

KRAM på dig, tack för att du läste och tag hoppas att du har det bra. Och dricker tillräckligt💦😉

Hem

4 reaktioner till “Läge att fira”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s