Sjuk, sjukare…

Jag är jättetråkigt ganska sjuk. Jag vet att man inte skriver så, men hittar inga passande ord för det vidriga tillstånd jag befinner mig i, muskelvärk och obehagligt yr. Tur att det finns böcker.

Läser just nu två stycken, det kan jag kosta på mig🤒

Jag inser att jag inte borde klaga, det kunde naturligtvis vara värre. Men faktum är att allt sängliggande påminner mig om när det faktiskt var värre. Utmattningen, och rädslan att det ska bli så igen. Hur som helat, rymdis, alltså min rymdlampa är ett gott sällskap i sammanhanget.

Rymdis hjälper mig även att skapa bilder till min andliga hemsida, där jag just nu jobbar med att presentera Soul Realignment på ett så bra sätt som möjligt.

Här har rymdis varit med på ett hörn

Du som blir nyfiken på vad i all friden Soul Realignment är, kan gå in under fliken med samma namn på hemsidan du länkas till längst ner i detta inlägg. Givetvis är jag medveten om att många av er inte alls tror på sånt. Men det gör inget alls. Vi är alla vuxna nog att respektera varandra, och jag har själv levt många år då jag avfärdade allt andligt som bluff och fluff, så jag har inte svårt att förstå det. Även om jag är glad över att ha ändrat mig🙏

Nu ska jag krypa ner, läsa och hoppas att Alvedonet snart hjälper. Till detta dricker jag njurte.

När jag köpte det tyckte jag att det var dyrt, 79 kr och så frakt på det. Men nu, efter 1 1/2 års användning har jag ändrat inställning. Att det fortfarande är något kvar kan förstås bero på att jag ofta glömmer att det finns i skåpet. MEN, när jag minns blir jag glad, för det är överraskande gott. KRAM på er, och hoppas att ni mår bättre än jag🙏

Hem

20 reaktioner till “Sjuk, sjukare…”

 1. Jag har nog aldrig varit sjuk sommartid, muskelvärk har jag bara haft i samband med influensaliknande sjukdomar: COVID-19, Hongkong i slutet av 60-talet och svininfluensan. Hoppas att det reder sig!

  Gillad av 1 person

 2. Krya på dig! Vi blev sjuka efter resan, men inget allvarligt för min del förutom de gamla krämporna (som jag ska boka läkartid för nu eftersom de inte går över).
  Hoppas att du snabbt är på benen igen, inte kul att vara sjuk på sommaren.

  Gillad av 1 person

   1. Ajaj, förlåt 😣 Hjärndimman är ganska envis här efter infektionen…Bättre nu som sagt, men har fortfarande natthosta…SÅ jobbigt och störande för alla. KRAM❤️

    Gilla

 3. Krya på dig!
  Tänk, ibland önskar jag nästan att jag var lite sjuk. Tänk att kunna stanna inne, helst i sängen, och bara läsa, slöa och drömma sig bort från jobb, pendling, höga räntor och inflation.

  Fast, att vara frisk är en ynnest som jag önskar alla.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s