Sommardipp och depp

I kölvattnet av infektionen, tycks jag förutom natthosta, ha drabbats av en riktig dipp. Hoppas vid min Gud att det hela är tillfälligt😥

Jag älskar min familj av hela mitt hjärta, och mer därtill, men lov och semester kan vara ganska påfrestande. I morse, min första semesterdag från mitt vanliga jobb, ringde jag jobbet för att fråga om jag kunde jobba en vecka till.

-Gör det inte, gumman, sa min man, du brukar ångra dig. Vi stod i detta kök, som alltid svämmar över av disk, vad man än försöker göra åt saken.

– Det stämmer inte, sa jag. Förra året var jag jättenöjd. Jag gjorde nämligen likadant då. Varför? Jo, för att semester när min man jobbar inte är senester, utan mer en trött och gnällig person som går runt och tvättar och lagar mat och småstädar. Och smågnäller över att ingen annan gör det. Och det är inte roligt, speciellt inte när man försöker intala sig själv över att man är glad att man i alla fall har semester. När man inte är det.

Tvättstugan bjuder alltid på underhållning😶

Som tur var svarade inte chefen, och efter det blev jag jättetrött. Det är väl den där jädrans infektionen. Det enda jag orkade erbjuda mig att göra med min yngsta vad att titta på en serie i TV:s sommarlov. Det gröna ljuset någonting.

– Tycker du den är bra? sa hon.

– Ja, sa jag, det är mycket grönt ljus. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. På något sätt kom jag ändå iväg senare med tre av barnen, och kunde äntligen köpa hemliga presenter. På fredag är det nämligen tjejernas födelsedag. Det blir nog en bättre dag. Får vi innerligt tro. KRAM på dig, och hoppas att du mår bättre än jag🙏❤️

Hur kan man egentligen klaga när man har den här utsikten när man bloggar och dricker kvällste? Men se, det kan jag…

8 reaktioner till “Sommardipp och depp”

 1. Det är fullt tillåtet att klaga om man behöver det – som när man mår dåligt och allt känns jobbigt. Såna perioder har vi nog alla haft i livet.
  Ditt kök och din tvättstuga får mig att minnas tiden när sönerna bodde hemma – många år sen nu, men minnet finns kvar – och jag minns tröttheten …
  Hoppas det vänder och att du snart mår bättre – och att du även kan njuta av semestern!
  Kram ❤🤗

  Gillad av 1 person

  1. Tack fina du, jag har varit gladare i dag😊Inlägget hjälpte mig nog, jag skrattade lite åt mig själv …Instagram och Facebook känns lätt som slöseri med tid, men det gör sällan bloggandet, om du frågar mig. Hoppas att du har en fin sommar🙏💖🌸

   Gillad av 1 person

 2. Vi är för tillfället tre vuxna (?!) personer och två katter som bor här. Det ser inte ut riktigt som hos dig, men ibland vill man bara… gå ut.
  Kram från en som i alla fall har plockat ur diskmaskinen, slängt sopor och dammsugit idag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s