Det som inte får hända…

Hej, i dag kommer ett inlägg som var förra årets viktigaste på min blogg, och som med största säkerhet även blir detta årets. Det är skrivet på en av mina andliga bloggar, och du hittar länken dit nedan. KRAM, ta hand om dig själv och andra🙏

4 reaktioner till “Det som inte får hända…”

  1. En så dramatisk händelse som slutade väl, kan tro att ni ofta tänker på den. Min dotters kollega och vän miste sin sexårige son i en drunkningsolycka för många år sedan. Livet förändras snabbt. Här på torpet fanns pojkens skor i vår hall, vårt barnbarn hade ärvt dem. Oerhört sorgligt.

    Gillad av 1 person

  2. Dödsolyckor med barn är så fruktansvärt tragiska, man önskar att det aldrig hände….💔Det är också så svårt att förstå att det kan gå så snabbt…I inlägget som kom före det, på min andra blogg, framgår det tydligare att jag just inför den helgen hade bett att inget barn skulle drunkna. Första gången jag hade bett om det (pga att vädret skulle bli så fint, och att det ofta händer då) och så händer detta. Kram, och tack för att du delade🙏❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s