Dagar vi badat

Varma dagar när vattnet är bäst🙏

Jag och barnen brukar skratta åt att mannen i familjen kallar sig badråtta. Vi tror att hans nederländska ursprung blandat sig i lite här, och rört till ordvalet. Men så här gör i alla fall badråttor i plurret⬇️

En tvättäkta badråtta

Min bästa och enda syster med sin son, så älskade

Såna dagar har det varit. Plus oväntat mycket andligt jobb. Jag lanserade min nya tjänst Soul Realignment® med ett fint erbjudande i släptåg, och det lönade sig! Fast det snodde lite av min senester…Men jag, som fasade för att ingen skulle boka en ganska dyr läsning någon ynka liten gång är ändå väldigt lycklig☺️

TACK till dig som läste, för att du tittade in, och hoppas att du har det bra🌸KRAM!

4 reaktioner till “Dagar vi badat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s