Saker som lindrar

Först och främst; tack för all sympati jag fick efter mitt förra, deppiga inlägg🙏❤️Der värmer, alltid! Jag mår bättre nu. Fördelen med mitt bråddjupa jag som stundtals drunknar i mörker är just att det är stundtals. När man hamnar på botten så snabbt går det ju inte att komma längre ner, vilket gör att det går fort att komma upp igen. Oftast.

Och så finns det ju saker som lindrar. Som:

Att äta ute med ett av barnen. Detta var i söndags. Även om min tonfisksallad inte var mycket roligare än den såg ut var den i alla fall generös, och bullen var mest bränd utanpå. Desto godare var…

…bärpajen i dag! Finns det någon som inte gillar vaniljsås? Dessutom var jag på bibblan och lånade fyra lovande böcker, och ska börja på en av dem nu. Tre främlingar, två hemligheter och en fasansfull kväll ska det bli, tydligen. Mitt deppiga jag myser. Som sagt; man är inte ensam om att tampas med svårigheter. KRAM, och hoppas att du, vem du än är, mår bra❤️

4 reaktioner till “Saker som lindrar”

  1. Härligt med nya böcker, hoppas de är bra. Har själv hämtat tre böcker på bibban idag. Utan böcker skulle det verkligen vara deppigt. Ha det gott och njut av finvädret❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s