Höststart

En av alla bad, syrran längst bort💦

Abrupt, mitt i värmen, har hösten tagit sig in. Åtminstone skolstarten, med blandade känslor hos oss. Vår yngsta ville INTE börja. Höjdpunkterna för henne i går var att de fick isglass på rasten, och att hon, jag och bästisen åkte och badade direkt efter skolan. Vi snabbade oss som sjutton, för åskan var på väg och vi hade inte hunnit vara i länge innan det började mullra. Då bar det i väg hemåt, och två andra kompisar slöt upp hemma och bestämde att de skulle göra pannkakor. Av våffelsmet. Under tiden låg vår äldsta tjej på rummet och var otroligt ledsen. Pojkvännen har åkt till USA av alla ställen. Minste sonen kom hem och klagade på den armbåge han olyckligtvis översträckt på gymmet, och min man hade huvudvärk. Det gick ganska dåligt ihop med pannkakskaoset i köket, men vår yngsta var ju glad i alla fall

Och vad gjorde jag? Jo, gick undan till detta:

Har äntligen fixat ett eget bord i vårt sovrum till mitt andliga jobb, som f.ö. tar upp mer och mer tid. Men jag älskar det, och ofta, när något av barnen inte mår bra är det just till healing jag sätter mitt hopp. Observera nu att healing går att utföra på otroligt många sätt, och i princip ALLA praktiserar det dagligen🙏För healing är också att lyssna på någon, ställa upp för en person, göra något roligt tillsammans, eller ”bara” kramas.

Healing finns i hur många olika skepnader som helst

Om du vill veta lite mer om healing har jag information bara en hemsida bort.

Via länken nedan hittar du även mina tjänster och priser, omdömen och en blogg där jag i sista inlägget delar med mig av enkla tips för att fylla på med energi. De är busenkla, men det finns en hake med dem. Vilken får du veta om du läser;) Ta hand om dig💕För det är viktigt på riktigt!

http://healingnaradig.com/

4 reaktioner till “Höststart”

  1. Så härligt med bad efter skolan och pannkakor….., vilken dag den yngsta fick👍. Sommaren dröjer sig kvar i år, skönt då blir hösten kortare. Än kan vi njuta🍅 ☀️ 💦.
    Fin skrivplats 👏🏻❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s