Lycklig och olycklig

Den största belöningen med en Soul Realignment®️- läsning kommer, som med mycket annat, efteråt.

Förarbetet är det största, då tar jag reda på vem du är på själsnivå, vilka dina största styrkor och gåvor är, och vilka blockeringar som håller dig tillbaka, och fortfarande ställer till det. Utifrån det gör jag sedan en liten analys om vad just du behöver arbeta med för att komma framåt.

Och vad har jag för material från klienten? Bara namn, födelsedata och födelseort. Och hittills har jag fått bekräftat varje gång att det stämmer till fullo! Det är en helt otrolig känsla, som inte riktigt vill låta sig fångas med ord. När jag 20.30 i går sa hejdå till en lika förundrad klient var jag lycklig! Men trött…Samma sak med familjen. Tre av fyra barn är sjuka🤧Det är Alvedon, näsdroppar, hosta och elände. Den enda som VILL vara sjuk är det inte.

Tänk att det går att ta cykeln till sjön och bada fortfarande🙏

Min yngsta. Skolstarten har varit så motig…Det gör ont, och skapar oro. Men vi har en bra dialog med skolan, och de varma dagarna hjälper till att höja humöret.

Lycka för kaniner – att gräva

Det blev bada i går igen, för maken, min yngsta och fyra klasskompisar! Jag hoppas på att hinna doppa mig i dag. Men nu måste jag fortsätta jobba, här på min fabrik. Finbesök ska det bli, så jag har ägnat morgonen åt att dammsuga och polera extra mycket.

Om du blir nyfiken på vad en Soul Realignment®️- läsning innebär, kika gärna in på min hemsida du länkas till nedan, och läs mer under fliken ”Soul Realignment®️ och Fastighetsrensning”. Ta hand om dig🤗

http://healingnaradig.com/

2 reaktioner till “Lycklig och olycklig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s