Nya grejer?

I förrgår tänkte jag att jag skulle göra något jag aldrig gjort förut. Det har med min nya andliga kurs att göra, det är nämligen en av uppgifterna som ska leda till förändringar. Låter ju verkligen logiskt, men inte ofta man gör det. Eller vad säger ni? Att göra något helt nytt var svårt att komma på en helt vanlig, och trött, måndag.

MEN, så slog det mig! Jag skulle dricka mitt kvällste i skogen. Så fridfullt och NYTT, tänkte jag, glad i hågen. Nu blev det dock inte riktigt så lugnt som jag föreställde mig, för min yngsta var så stökig hemma, så jag tog med henne.

Både mysigt och vackert, tyckte vi, och var nöjda när vi kom hem och kröp ner i sängen.

Sedan vaknade hon med ett stön fyra på morgonen. Med en hostattack som gled över i påverkad andning, hon har astma. Och feber🤒Gårdagen var hemsk, och avslutades med att jag jagade runt i olika affärer en timme för att hitta Ipren, vi hade tagit maxdoser med Alvedon. Denna natt var också hemsk, ur sömnsynpunkt. Jag blev väckt kanske tjugo gånger. Men febern stack inte i väg på ett otäckt vis, utan var snäll🙏Nu ska jag lägga mig, och be en bön att det tar bort det obehagliga skrap jag känner i halsen. Men innan sömnen, lite kvällslektyr

En bra bok med oväntade vändningar

Den nya andliga kursen? Den är en fristående fortsättning kan man säga på Soul Realignment®️, en tjänst du kan läsa mer om på min hemsida⬇️Ta hand om dig, kram🤗

Hem

9 reaktioner till “Nya grejer?”

  1. Så vackra bilder från skogen. Vad synd att febern och astman tog över friden, hoppas det värsta är över så ni får 🛌 🛌. Önskar er en bättre natt i natt🥰❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s