Vissa dagar…

Livet är verkligen en resa med upp- och nedförsbackar…Och samtidigt som livet har gjort mig stark, har det gjort mig skör. Efter utmattningen har det nog blivit speciellt tydligt utåt. Eller ja, egentligen vet jag inte. Men tårarna kommer lättare, och till synes för små saker. Men många små saker blir till slut stort, och då brister jag. Jag kan ligga på sängen och gråta i timmar. Och så tänker jag att jag ska ta ihop mig och att det är bättre att jag gör någonting, eftersom det alltid finns saker att göra hemma och det känns som att om jag hoppar över två timmar hushåll är det kaos nästa dag. Och det är inte bara en känsla.

Mina skogspromenader fyller mig med kraft💚

Man kunde tycka att andra skulle hjälpa till mer. Men sanningen är att vi har två barn med diagnoser, och när deras ork räcker till skolan är det så bra🙏Men speciellt en av dem är ordningsmässigt en katastrof. Jag städar badrummet kanske sex gånger om dagen. Spolar på toaletten, städar av handfatet, plockar undan tips, bomull, make-up, strumpor, våta handdukar osv…Ibland ropar jag tillbaka henne så att hon får göra det, men bara om jag känner att hon orkar. För en konflikt som kan undvikas hemma, bör undvikas. Vi har så gott om dem.

Min tilltro till healing är läkande

Det är inte lätt att varje dag bli utskälld för att någon måste ta sina astmamediciner. Eller dricka tillräckligt. Eller lägga sig i tid. Vissa dagar är det svårare än annars, och då kommer tårarna ibland. Men nu har barnen börjat se det och säga förlåt mamma”. Och det betyder mycket. Och min äldste son, som inte har någon av de problemen. Han är så fin, han hjälper till, och han ser mig. Det betyder också väldigt mycket❤️

19 reaktioner till “Vissa dagar…”

 1. Du har det verkligen jobbigt i vardagen. Förstår att du blir ledsen och att det rinner över. Vad fint med healingen, som hjälper dig och många andra också. Du lägger in så många fina bilder. Skönt för många andra att du delar med dig, det är många med dig som kämpar. Kramar❤️

  Gillad av 1 person

 2. Jag är ju bonusmorsa och det komplicerar saker när det gäller bonusbarn med diagnoser (eller bonusbarn som borde ha diagnoser). När de är vuxna och bor hemma, hur stora krav ska man ställa? Ibland blir jag galen på ”latheten”, samtidigt… Nej, jag är varken förälder eller försörjningspliktig, men när det vuxna barnet ifråga bor i samma lägenhet som jag… Ja… jag vill inte säga mer, det är SÅ KOMPLICERAT…
  Kram och sympati!

  Gillad av 1 person

  1. Förstår verkligen att det är komplicerat. Hela ämnet är så svårt att det inte behöver mer komplikationer, ändå är det just det som ofta uppstår…Så svårt att hitta och sätta gränser också, det är ju så individuellt vad de klarar av, och varierar hos samma person i olika perioder❤️Stor sympatikram tillbaka!

   Gilla

 3. Ja, vardagen är tuff många gånger under livet, det kan gälla även med fysiska diagnoser. Man kan inte annat än att hålla ut och försöka.
  För när barn inte mår bra gör inte föräldrarna det heller, så är det ju. Kram och håll ut! ❤️

  Gillad av 1 person

 4. Förstår att det måste vara en riktigt jobbig sits och det måste ju få kännas jobbigt med! Ibland är det skönt att bara få skriva av sig. Jag som tycker det kan vara jobbigt med tre barn UTAN diagnoser har den största respekt och förståelse för att ni får det mycket jobbigare! (Ingen värdering i barnens eller familjens värde såklart!)

  Stora kramar, hoppas du får en bättre vecka denna veckan!

  Gillad av 1 person

 5. Usch, jag förstår att du kämpar! Tycker livet med tre barn UTAN diagnoser är en ständig kamp, kan bara tänka mig hur mycket mer det kommer till då. Var snäll mot sig själv, låt bara det allra mest nödvändiga vara sånt som nu för och strunta i att det är kaos och stök på sina ställen, det kommer en annan dag längre fram när det finns tid och ork att göra sånt som du inte orkat nu. Ta hand om er!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s