Mindful med kaniner

Längst bort i bild Sötnos, sedan Domingo och så Yoko som tittar in i kameran

Detta är mindfulness för mig; att sitta på altantrappen med bara fötter i gräset, och titta på glada kaniner som skuttar omkring i hagen. Minus Yoko, som sitter i buren. Han var ute innan de andra två.

Stort TACK för alla fina kommentarer i förra inlägget🙏Visst har vi det ganska tungt i vår familj, men inte bara. Det finns gott om sådant som utvecklas i en god riktning också. T ex har min yngsta gått till skolan en hel vecka i sträck utan protester på morgonen, och hennes lärare skrev ett glädjande mail i fredags. Det överskuggar mycket annat. Även om det blir motigt igen har det i alla fall inte bara varit motstånd.

Och så har jag mitt andliga företag, sprunget ur min tro, och hopp. Även fler och fler klienter som säger sig ha blivit hjälpta, av mig! Det är ju helt otroligt, går knappt att ta in❤️Men jag försöker, för har man bett om hjälp eller att få hjälpa, och det händer, då får inte vifta bort det. Det är åtminstone min övertygelse.

I eftermiddag har jag fullmånehealing, och det ser jag fram emot.

Innan dess är det bl. a brödbak, och hänga tvätt som står på schemat. Just det, jag lottar ut en Spirituell Vägledning på min hemsida som du länkas till sist i detta inlägg🔽🥳

Gå gärna in där för att se hur du tävlar. Här börjar himlen bli riktigt regntung, och grannarna har födelsedagskalas tror jag. Jag hoppas att du får en fin söndag, att vi alla får det. En speciell dag. låt inte fel parti vinna🙏

http://healingnaradig.com/

6 reaktioner till “Mindful med kaniner”

  1. Ha en fin val- och kaninsöndag!
    Skönt att det finns bra veckor också. Igår firade vi en nybliven apotekare, som kämpat sig till sin svenska legitimation, med överraskningsfest! Det var roligt!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s