Sjukstuga

Om ni undrar varför detta inlägg dröjt hittar ni förklaringen i rubriken ovanför.

Hela förra veckan kantades av inte mindre än tre besök på vårdcentralen, och ett på jouren i Borås, då vår yngsta hade det extra jobbigt med astman…

Domingo var ett gott sällskap i trädgården💕

Det var tungt, även för oss andra. På onsdagen kom maken upp med röda ögon och skrällande hosta, äldste sonen hämtade ut stark hostmedicin på recept, tonårsdottern kände sig frusen och trött, och minste sonen…just det, han hostade också.

En del TV-tittande blev det, och det var mysigt mitt i allt💖

Själv höll jag stången till i söndags kväll, då det började riva och klia i halsen. I morse kunde jag knappt röra mig utan att näsan rann, men nu mår jag faktiskt lite bättre. Men är stuptrött, förstås. Så detta inlägg bjuder tyvärr inte på mer underhållning.

På bloggen på hemsidan finns det dock lite mer att läsa för den som vill. Sista blogginlägget där handlar om hur det kan kännas att ha andliga gåvor, innan man förstår vad det är. Och varför min mediumutbildning går så trögt…

Sedan kan den som vill kika runt bland flikarna i menyn, ta del av spännande fakta om healing, chakrasystemet, mina tjänster och priser, samt den transformerande läsningen Soul Realignment®️ Du länkas till hemsidan nedan🔽 Tack för att du läste🙏💕Ta hand om dig!

Hem

6 reaktioner till “Sjukstuga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s