Spöktrött, och chansen att vinna en andlig läsning

Som genom ett under blev jag frisk över en natt! Jag somnade förkyld och med hosta, i tron att det tillståndet inte skulle ge med sig helt lätt, och vaknade utan symptom nästa morgon!

Det var i onsdags, och nu befinner jag mig på jobbet, på veckans kortaste (och enda) kafferast. Lunchrummet är nämligen upptaget mer än vanligt denna dag, så jag kan inte bli sittande länge. Och det är väl lika bra, jag är nämligen spöktrött. Det beror inte bara på mitt tillstånd, utan även på den här🔽

Förutom att den är väldigt spännande och välskriven, har den verkligen gripit tag i mig emotionellt, och jag kunde inte sluta läsa i går. Rekommenderas❤️

Något annat jag rekommenderar om du är intresserad av att vinna en läsning där du får veta mer om vem du är på själsnivå, är att du går in på min hemsida (länk nedan)🔽och läser sista blogginlägget där.

Med det önskar jag dig en fin helg, och återkommer snart med ett lite mer personligt inlägg. Men vet ni vad?! Jag ska intervjuas i nästa vecka angående mitt andliga arbete. SÅ spännande! Det måste jag ju också berätta mer om såklart😀KRAM på dig, vem du än är, och tack för att du läste!

http://healingnaradig.com/

4 reaktioner till “Spöktrött, och chansen att vinna en andlig läsning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s