Mot kallare tider

Det är naturligtvis helt omöjligt att inte bli berörd av allt som händer just nu, i Sverige, i världen…Och svårt att veta hur man ska förhålla sig till det. En sak vi är glada över, och som garanterat kommer lysa upp i höstmörkret hemma hos oss, är det STORA lass ved vi lyckades komma över häromdagen🙏

Kaniner bekymrar sig inte så mycket när det kommer till världsläget. Och inte för så mycket annat heller…

Annat som värmer är att vår yngsta går till skolan med hyfsat lätta steg för tillfället. Visst klagas det lite, men inte mycket. Och i går var hon extra glad när vi åkte till samhället och köpte en riktigt gosig hösttröja. Alla tjejer i familjen tycker om denna årstid. Även om den är bister i år, på grund av allt elände, som sagt. Ser jag ändå fram emot att se lövens skiftningar på träden, och tända fler och fler ljus hemma.

Ett träd vid byns skolgård

I morgon händer det dessutom något riktigt spännande! Jag ska intervjuas angående mitt andliga arbete, intervjun kommer finnas tillgänglig på Facebook. Får försöka ge er länken dit, om någon vill lyssna. Och du som vill tävla om en läsning, kan läsa mer om det på min hemsida som du länkas till nedan🔽KRAM!

http://healingnaradig.com/

6 reaktioner till “Mot kallare tider”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s