Ökad stress, men ökat lugn också

Fredag förmiddag, duggregn och grå himmel ute. Och kaffe, ostmacka och bloggande inne i lunchrummet. Har märkt denna vecka att jag har börjat stressa mer. Vill att det mesta ska gå fort, så jag hinner till nästa sak på att göra- listan. Jag är vid gott mod för det mesta, jag tycker om det mesta jag gör😃

Formade ett hjärta av mina stenar och kristaller häromdagen💖

Det, å andra sidan, har ofta varit mitt problem, och garanterat en av förklaringarna till min utmattning 2018. Så nu måste jag passa mig!

Det som ökat för mig detta året är helt klart mitt andliga arbete. Inga planer på att minska det, dock. För jag hämtar så mycket glädje, kraft och hopp där. Och, eftersom jag ändå blivit klokare med åren, har jag inte lagt någon press på mig själv i det, allra minst ekonomisk. Det jag investerat i mitt företag är mest engagemang. Utbildningen till healingterapeut betalades av en väldigt generös person, som gett mig den summan utbildningen kostade, några veckor innan. Och den sista kursen köpte jag för pengar jag tjänat på min healing, och Soul Realignment®️- läsningar.

Soul Realignment®️ har verkligen blivit en omtyckt tjänst, så roligt!

Jag behöver alltså inte jaga klienter, utan gör bara det jag tycker om och orkar. Väldigt helande, måste jag säga. I mitt företagande blir jag också ständigt påmind om att ta hand om mig själv på ett bättre sätt. Mycket av det jag bloggar och instagrammar om, handlar ju just om det. Medveten närvaro. Självkärlek. Djupa andetag. Lyssna inåt. Kort sagt har det som ökat i mitt liv, även lett till mer lugn. Gott så.

Att sätta sig och titta in i brasan om kvällen blir man definitivt mer mindful av

Tack för att du läste och hoppas att du får en fin helg🍁Vill du kika in på min andliga hemsida kan du göra det via länken nedan🔽Kram🙏

http://healingnaradig.com/

8 reaktioner till “Ökad stress, men ökat lugn också”

    1. Bra råd från dig som vanligt☺️backade jag rejält, och tog det riktigt lugnt. Jag älskar mitt företagande. Och det är ju inte att jag har fullt med bokningar hela tiden, men ändå alltid något att göra🤗Hoppas att din verksamhet flyter på i det stora hela. Kram!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s