Men helgen!

I lördags var det äntligen dags! Jag och min yngsta skulle bo på hotell. Eftersom vi betalat för antal hotellnätter detta år, bl. a. få min bror gifte sig i somras, och då jag och äldsta dottern firade att hon klarat sitt första år på gymnasiet, (med jättefina betyg dessutom)! hade vi en bounusnatt på hotel Grand framför oss. Gratis, alltså🙏

Glada i hågen gav vi oss i väg. Först avverkade vi några affärer; Tiger, Lekia och Body Shop. Ett besök på biblioteket hann vi också med, där jag hittade denna mycket lovande bok🔽

Middagen åts på Mc Donalds. Inte mitt val, men jag gillar deras vegoburgare och kaffet.

Klockan var fem när vi checkade in, och då var vi ganska trötta av alla intryck. Hon njöt i sängen med mobilen, och jag hängde med densamma i en fåtölj. Nuförtiden har vi ju alla våra sociala världar även på nätet. Min yngsta lade ut en film på inköp och hotellrum, dock filmar hon nästan aldrig sig själv.

Kvällen smög sig så sakta på, fullmånen sken på himlen, och vi satte på en japansk fin och spännande film. Nästa morgon njöt vi av frukost såklart, jag som vanligt i ett fruset tillstånd, men tröjor värmer🙏Det gör även helger som denna. Kram!

6 reaktioner till “Men helgen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s