Smärtsamt, men viktigt

Jag inser att jag lät väldigt dyster i inlägget häromdagen. Men jag inser även att det var viktigt för mig att se det i text. Att det kan kännas så illa, trots att jag har familj, och så mycket i livet jag älskar.

Till viss del handlar det om att jag är så känslostark. Men det har även mycket att göra med min utmattning, och livet före det. Man blir både skör och stark av svårigheter, kort sagt.

Hur som helst fick jag faktiskt kraft av att förstå hur mörkt det blir för mig ibland. Har tagit det lugnare de sista dagarna, unnat mig att höra mer sådant jag tycker om. Bli mer av den healer jag vill vara, även för mig själv.

Bra böcker är livskvalitet, tycker jag, (även om innehållet kan vara gastkramande).

Ringt ett samtal som var viktigt för mig, och fick ett ja❤️❤️Tack, det betydde så mycket! Och i dag lyser solen igen, väldigt vackert. Även om jag har en känsla av att jag kommer sova bort en del av eftermiddagen. Men så får det vara. Det är faktiskt mer än okej, för det betyder att jag tar hand om mig. KRAM, och tack för att du läste!

När solen lyser!

6 reaktioner till “Smärtsamt, men viktigt”

  1. Livet är ju inte alltid sockersött, ser tyvärr alltför många som målar upp en drömbild på sociala medier där jag de facto vet sanningen, att bilden inte stämmer, jag vet inte vem man lurar annat än sig själv. Själv fick jag en tankeställare i somras när jag insåg att jag hade högt blodtryck, vilket jag blundat för under många år utan att veta om det, jag hade blundat för min symptom under 3 – 4 år. Men när jag under kort tid ramlade flera gånger och slog mig illa var det dags att ta tag i det, men det satt långt inne.

    Gillad av 1 person

    1. Visst är det ofta en vald verklighetsbild, eller åtminstone bara delar av den som visas upp. Det är lätt att förstå, men med blogginlägg som detta vill jag även visa det andra. Vet ju att jag verkligen inte är ensam om att tycka att det är jobbigt ibland. Tack för att du delar din berättelse, och skönt att du nu tagit tag i det!🙏

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s