David Bowie

Inser att det känns svårare att skriva ett inlägg för varje dag jag väntar, så lika bra att jag får det gjort.

Vitnos har vandrat vidare till de fagra ängarna🍃Hon blev 9 1/2 år

Ett så här långt uppehåll har det nog aldrig varit förut, men livet tenderar ju att vara ovanligt ibland. I mitt fall dessutom ganska svängigt, vilket ofta hänger ihop med barnen. Men när man har ett gäng älsklingar finns det alltid saker att glädja sig åt också. I dag är det Fars Dag, och senare blir det tacos med extra lyxiga tillbehör❤️‍🔥

Förra veckan var jag och äldste sonen och tittade på en slags dokumentär om David Bowie. Kärleksfullt gjord, med hög integritet!

Jag och maken! Min största chrush🥰

Vid 49 års ålder har jag fått en chrush på honom. Helt platonisk givetvis (kanske inte helt). Jag tittar på honom varje dag, jag spelar hans låtar.

”Han var ju inte ens snygg, sa maken häromdagen, efter att äldste sonen kollat min historik på Spotify, och krasst meddelat:

”Mamma har spelat Starman 447 gånger”.

Jag försvarade Bowie, genom att påpeka att han hade personlighet, karisma, och modet att sticka ut! Då blev maken ännu surare.

I dokumentären sa dock Bowie själv på en fråga om sin personlighet: ”Den, ja… Den har aldrig haft en tydlig inriktning”. Så UNDERBART svar!

Nu måste jag återgå till mina andra grejer. Jag är just nu kaninvakt, brödbakare, kanske fönsterputsare och lite annat. Allt har en hyfsat tydlig inriktning. Så det så🤗

9 reaktioner till “David Bowie”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s