Rymlingen

Jag hade tänkt att skriva ett roligt inlägg, men…Så inleddes lördagen med att jag rymde hem till mina föräldrar, för andra gången på en månad.

När en andlig person packar det viktigaste…

I och för sig så skulle man ju kunna skratta lite åt det eftersom jag är 49 år. Men det gjorde jag naturligtvis inte i förmiddags, utan jag grät i stället. Livet är inte alltid lätt, mina vänner, och i stunden kanske man inte hittar de mest konstruktiva lösningarna. Fast..med facit i hand, har jag det bra här!

”Jag tror att du har gått ner”, sa pappa, och så åkte kakfatet fram. Och den gravade laxen, och brieosten, skagenröran, och en bit pizza. Inte allt samtidigt, men som ett resultat av det hela är jag mätt. Och titta här, i den lilla hyllan i mitt gamla flickrum kan man hitta inte mindre än två Skuggvintrar.

Även det gör att man tinar en smula. Det är dessutom väldig ordning här, och rent! Inte alls som hemma hos mig. Diskbänken glänser hela tiden, lagom mycket tomtar står prydligt uppställda på lämpliga ställen, (hemma har de bildat en hotfull trupp i vår yngstas rum) och soporna i mitt föräldrahem bärs ut innan man hinner blinka.

Jag tror att jag skulle kunna leta damm, utan att hitta ett korn. ”Vi har kommit på ett städschema som fungerar perfekt”, sa mamma förra gången jag var här. I wish I could say the same…

Mysig och originell adventsstake lyser upp hallen i mitt föräldrahem

Nu blev detta inlägg kanhända lite småroligt ändå, även om jag fortfarande är ledsen över att det blev som det blev i dag. Men i morgon åker jag hem, förhoppningsvis med nya krafter.

Och kanske skrev jag detta inlägg för att dela, även om jag inte delar så mycket. För oavsett om du är glad, deppig, känner dig isolerad eller gillar läget är du i gott sällskap av många, många fler. KRAM🤗❤️

11 reaktioner till “Rymlingen”

 1. Låter mysigt och mumsigt att bli ompysslad! Även föräldrar behöver det ibland.
  Och äta måste man om man ska kunna hantera resten av livet❤️💪🏻

  Gillad av 2 personer

 2. Ibland behöver man rymma … och då är det bra att ha en plats där man alltid är välkommen! ❤ Fint då att även bli lite ompysslad.
  Hoppas det känns bättre idag!
  Varm kram 🤗🥰
  PS Älskar den där ljusstaken!

  Gillad av 2 personer

   1. My pleasure dear friend! By the way please do visit my page also and if you like my work then you can also support by following me too!
    My blog id is:- yaksh5.home.blog
    Have a great day😊💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s