Vilken lista skriver du till jul?

Nu är rymlingen hemma igen, sen flera dagar. Jag rymde utan dramatik i lördags, ska tilläggas. Kramade alla, efter att ha fyllt kylen, och sa att jag behövde vila lite. Det är svårt att medge, att erkänna för sig själv, att den egna familjen kan kännas så jobbig ibland att man nästan inte står ut…

Morgon med Julkalendern och gröt. Hög mysfaktor

För jag älskar ju min familj så mycket❤️Och just därför är det nog viktigt att kunna ge sig av ibland. Utmattning och tre tonåringar, samt en intensiv elvaåring. Pauser kan behövas…Så att man kan komma tillbaka med nya krafter.

Just nu är det bara jag hemma. Lite lugn musik, tända ljus och bröddeg på jäsning i köket. En förkylning som är på väg åt rätt håll, och tacksamhet mitt i allt.

Lånar ständigt minstingens tofflor nu🥰

För vad är väl kyla när man har värme inomhus (även om vi snålar) eller en förkylning när man kan vara hemma från jobbet och har näsdroppar och Alvedon i medicinskåpet? Tänk överhuvudtaget, att ha ett hem, en familj.

Sex kaniner är inte dumt det heller!

Tänk att ha vatten i kranen och kunna gå ut utan att vara rädd för soldater. Tänk att ha en vanlig vardag att klaga på…

Jag tänker mer och mer på det. Någon egen önskelista till jul har jag inte skrivit på många år, men trots att det är tufft, med stigande priser och annat, är vi många som skulle kunna skriva långa, långa tacksamhetslistor på det vi faktiskt har🙏❤️‍🔥Eller vad tycker ni? KRAM

Lyckan i att 49 år gammal ha en rymdlampa i sovrummet🙏jisses, så mycket det finns att vara glad över

12 reaktioner till “Vilken lista skriver du till jul?”

 1. Känslan att inte orka, att vilja fly känns igen, men lyckligtvis växer tonåringarna upp till kloka unga människor, även om det kan vara svårt att tro det.
  Viktigt att vi ibland tänker efter och njuter av det vi har … hem och familj inte minst. Tänker ofta på dem i bl.a. Ukraina som nu inte har någonting längre …
  Din rymdlampa är härlig!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Ja men underbart att du har föräldrar att rymma till. Min familj är min sambo. Jag har varken föräldrar i livet eller barn, inte heller några syskon. Sambon har fyra vuxna barn och en exman och det kan bli lite trångt hemma hos oss ibland….
  Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s