Dagar med klienter

Jaha, dags att frysa igen, tänkte jag när snön började falla häromdagen. Visst var det vackert, men…

Varför ska Mumrik bli försökskanin?

Kanske tänkte kaninen Mumrik detsamma när han var ute på en påtvingad runda i sin hage i går. Jag skriver påtvingad eftersom jag misstänker att han blivit deprimerad sedan sambon Vitnos dog. Han har helt tappat entusiasmen för att röra på sig…Men jag sätter honom en stund i hagen ändå, eftersom jag tror att han blir ännu mer deppig av att bara hänga i buren.

Kallt ute, varmt inne

Jag önskar att jag hann klappa och gosa med honom mer, men just nu har jag ännu mer ont om tid än vanligt. Jag går nämligen ännu en andlig utbildning, för att bli Emotion Code®️ Healer. Du som av någon anledning blir nyfiken kan läsa sista blogginlägget på min hemsida här:

Hem

Mer detaljerad och utförlig information om metoden jag utbildar mig i länkas du till här:

http://discoverhealing.com/

Tyvärr har jag inga platser kvar för övningsklienter. Däremot kan den som vill sätta upp sig på min intresselista för att få köpa sessioner med minst 50% rabatt när jag är certifierad practitioner.

Man kan lära sig, och utöva Emotionskoden på sig själv och andra utan att ha mediala förmågor🙏

Intresselistan är inte på något sätt bindande, du kan bara tacka ja eller nej om/när du blir erbjuden detta. Kommer ha ett antal billigare sessioner, vet inte hur många, men då är det turordning som gäller. Så dröj inte med att låta mig veta om du vill bli stå med☺️

Men, för att knyta ihop detta inlägg; Varför ska stackars Mumrik vara försökskanin?

Jo, för att bli certifierad måste jag nämligen ha fem djur som klienter också, och då tänker jag bl. a. jobba på Mumriks låga sinnesstämning.

Jisses🥹Ibland undrar jag vad jag gett mig in på, vad jag gör egentligen…Det undrar jag ganska ofta om jag ska vara ärlig.

MEN, jag har ganska kul på vägen, och så länge det inte skadar någon är det nog det viktigaste . Tack till dig som läste, och ha en fin helg🥰

6 reaktioner till “Dagar med klienter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s