Just nu

Fullt upp, för tillfället. Till stor del beror det på utbildningen jag går just nu, till Emotion Code®️ Healer, och alla övningsklienter som kommer med den.

Boken finns på svenska, men kursen kommer från USA

Programmet är dessutom tidsbegränsat, är jag inte klar 22 april försvinner den, och jag får köpa den på nytt och börja om för att få ett certifikat. Det kommer inte hända, men och som sagt, det sätter lite press på alltihop.

När jag startade mitt företag i januari förra året drömde jag om bokningar. Nu händer det att jag får säga nej, eller att klienter får vänta flera veckor på en tid. Det känns både lite som ett lyxproblem, och jobbigt…

En recension jag fick för ett tag sedan🙏

Livet i övrigt brukar ju sällan vara satt på paus, det heller. Haft några tråkiga möten det sista, och så finns det lite vänskapstrassel för ett av barnen just nu. Visst hör det till, men det gör det aldrig roligare…

Såklart finns det sådant som muntrar upp också! I lördags utmanade jag mig själv när jag och äldsta dottern åkte till närmsta stad för att se skräckfilm på bio 20.45😱Den tid då jag, och sviterna av min utmattning, brukar krypa ner i bingen. Men denna kväll var det high life

Filmen Megan var klart sevärd!

Och så detta🔽det glädjer och värmer❤️Kram

6 reaktioner till “Just nu”

  1. Så fin recension! Grattis! Såå glad att läsa att det går bra, både med företaget som vidareutbildningen … det sistnämnda kommer du säkert att klara – kan vara bra med lite tidspress 🙂
    Livets upp och nedgångar är sånt vi måste ta oss igenom – och att du är en älskad mamma är tydligt ❤
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s