Veckan som gått

Denna vecka har gått fort, och varit ovanligt bra! Min yngsta, som haft väldigt motstånd mot att gå till skolan, stötte på en klasskompis i helgen vilket ledde till lek. Dagar i sträck.

Så från att ha varit mycket hemma, har vi nu fått kämpa för att få hem henne på kvällarna, och på morgnarna har hon gått i väg med lätta steg. Underbart! (Hoppas att det varar ett tag)🙏

Det obligatoriska brödbaket

Jag började baka bröd för tio år sen, och har aldrig varit gladare över det än nu. Vi köper en del färdigt bröd, men långtifrån allt. Vad vi snålar nu! Är knappast ensam om det, men det gör det ju inte roligare, tvärtom.

Fast, i helgen blir det förhoppningsvis lyx, maken och jag ska bo på hotell. Det är hans födelsedagspresent, och mina företagspengar får också bidra. För vi behöver det så väl! Vår tunga vardagssituation med minimal egentid har naturligtvis även tagit sig in i vårt äktenskap, skapat avstånd och konflikter.

En av veckans två promenader, fler har det inte blivit än så länge

Snö! Veckan har sannerligen inneburit snö. Vilket i går gjorde att äldsta dottern fick sova hos mormor och morfar efter skoldag och date, det var säkrast så. Tack mamma och pappa, för att ni finns❤️❤️

Och hö! Veckan, eller rättare sagt, min vän har bjudit på detta. Nej, det har jag inte, sa hon till mig i går. Vi utbyter tjänster.

Och så är det faktiskt. Jag får hö och halm till kaninerna, hon får healing av mig. Det är så man gör på landet😉Skämt åsido, vi, och kaninerna är nöjda med upplägget.

Yoko ute i sin hage, vi har sex kaniner

Dags att fortsätta jobba. Jag tackar dig som läste och önskar dig en riktigt fin helg, där du är snäll mot andra, men inte glömmer bort dig själv❤️

2 reaktioner till “Veckan som gått”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s