Kort, men gott

Rubriken beskriver makens och min hotellhelg ganska väl. Det var ljuvligt underbart att åka i väg med packade väskor igår!

Vila, god mat och romantik väntade💖I den ordningen. Och frukosten förstås. Sen var det över.

När vi kom hem åkte maken genast och tränade med yngsta sonen som han lovat, medan jag somnade som en stock. På sena eftermiddagen tvingade jag mig ut på en promenad, och det piggade faktiskt upp, även om den var mörk och kall.

Helgens vilande har dock inte hindrat mig från att krypa till sängs tidigt…Men i gengäld brukar jag vara uppe tidigt, många morgnar går jag upp innan fem. Och det är skönt att få en liten egen stund i sovrummet, innan min yngsta kommer.

Hon tittar just nu på film med sin äldsta storebror, och jag hoppas att hon inte ska överfallas av skolångest när den är slut🙏Eftersom vi varit borta i helgen har hon inte hunnit prata så mycket med oss om skolan, vilket kan vara både en för- och en nackdel…Nu tackar jag dig som läste, och hoppas att även du haft en fin helg!

Förhoppningsvis hinner jag läsa en liten stund, rekommenderar Louise Penny varmt!

10 reaktioner till “Kort, men gott”

 1. Att ta in på hotell och låta sig bli uppassad är ett underskattat nöje.
  När vi firade vår 10:e bröllopsdag tog vi in på hotell bara ett par hundra meter från vårt hem. Kan tyckas absurt, men ack så skönt. Spa, massage, god middag, en underbar frukost och en ren avkoppling från vardagens alla måsten.
  Ni gjorde rätt som unnade er detta.

  Gillad av 1 person

  1. Jag håller med, det var så värt det🙏Och det låter verkligen inte absurt att ni tog in på hotell i närheten, utan så härligt och klokt att unna sig att ha det lyxigt och fira☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s