En dag i mitt liv

Mina dagar kan se väldigt olika ut, beroende på vad jag har att göra, barnens dagsform och mycket annat. Men här kommer måndagen 13 mars, berättad i ord och bilder:

04.15: Vaknar, för tidigt. Men eftersom jag vet att jag inte kommer somna om, går jag upp, brygger kaffe, slår mig ner vid datorn och påbörjar dagens andliga jobb. Svarar på några mail, och kikar på idéer jag har för kommande inlägg på mina andliga bloggar. Går sedan ner i tvättstugan, förbereder första tvätten och hänger upp det jag inte hann i går.

Ingen brist på sysselsättning här…

6.30 Väcker svårväckta barn som inte vill gå upp. Gör frukost till min yngsta, lägger fram hennes kläder, packar gympasäcken. Allt måste underlättas för att det ska gå så smidigt som möjligt. Måndagar har hon mest skolångest🥲Från att huset varit knäpptyst är det nu fullt av barn, och suckar, tjafs, mackor, flingor och ljudet av TV:n breder ut sig över våningen. Någonstans mitt i uppmuntran, mail till lärare om att det åter är en tuff morgon hemma, påminnelse om astmamedicin och tandborstning, får jag igång tvättmaskinen, och fyller på kaninernas vattenflaskor. Flera minus i dag också.

Skolångesten leder till att jag fem i åtta skrapar rutor fort som sjutton, och skjutsar yngsta (ca 250 meter) till skolan. Jag har ont i hjärtat när vi säger hejdå.

8.00-9.30 Eftersom jag och maken var på hotell i helgen kom städningen liksom bort. Passar på att städa vårt sovrum innan mannen kommer hem från sitt nattarbete, samt en snabb omgång med dammsugaren i hall, kök och vardagsrum.

Ber under tiden att det ska gå bra för min yngsta i skolan🙏Maken kommer hem, och lägger sig, kaninerna får vatten och mat, jag tömmer tvättmaskinen och sätter på ännu en tvätt, samt en diskmaskin.

9.30-11.30 Sätter mig vid datorn igen, börjar skriva ett andligt blogginlägg. men blir inte klar. Måste förbereda för kvällens ”Manifestera Mera”- samtal. Det är en kurs jag har, som jag ännu inte hunnit lägga ut offentligt på min hemsida, men ständigt har övningsklienter till.

När julmånaden december kom trodde jag att bokningarna gällande healing och vägledning skulle minska drastiskt, i stället blev de fler, och så har det fortsatt. Jag hör detsamma på de andliga bloggar jag följer. I kristider ökar behovet.

Ett av de omdömen jag fått

11.30-12.30 Lagar en lätt och förberedd lunch till mig och yngste sonen som för ovanlighetens skulle håller mig sällskap. I sista sekund fick han praktik i byns affär, och berättar stolt att han fått stå i kassan😃Vi firar hans framgångar genom att titta på Leif och Billy medan vi äter.

12.30-14.00 Jag sover. Djupt, inte hela tiden, men tillräckligt mycket för att det ska ha god verkan.

14.00-16.30 Yngsta kommer hem från skolan, det har varit helt okej, rapporterar hon, och jag blir så glad! Hon är också uppåt eftersom jag lovat att vi ska åka till samhället och köpa kläder. Vi ser till kaninerna innan vi åker, ger dem hö och lovar att de ska få gå ut senare.

Vi har sex kaniner, och två olika hagar till dem

16.30-18.00 Hemma igen, yngsta är nöjd, jag lite stressad. Kaniner släpps ut i hagen, äter en macka och förbereder sedan för healing kl 17.

Att redogöra för vad som händer här skulle kräva ett helt eget inlägg, men varje gång är unik, varje gång är en prestation, ett hantverk, och även om önskningar och intentioner finns, kan jag aldrig lova eller veta vad som kommer.

Det beror på att det inte är jag som helar, utan har tränat på, och givits förmånen att få vara en kanal för den helande kraften. Om du blir nyfiken på att läsa mer om healing och hur det fungerar, varmt välkommen in på min hemsida:

http://healingnaradig.com/

18.00-20.00 Manifestera Mera-samtalet skjuts upp, klienten avbokar, vilket inte gör något, tvärtom. Som alltid efter en healing är jag både trött och pigg, samt aningens ogrundad.

Hänger lite mer tvätt, pratar med de barn som vill prata med mig (två) och växlar några ord med maken som lagar mat. En mindre konflikt reds upp ganska snabbt (skönt), yngsta är hyfsat tillfreds i dag. Jag städar badrummen och gör i ordning medicinerna till ett av barnen. Får jättefin återkoppling på healingen❤️Kan inte i ord beskriva hur mycket min tillit till den osynliga världen, samt mitt andliga företagande, betyder, men det lyfter mig oerhört mycket.

Vy från sängen, rummet upplyst av min rymdlampa. Möjligtvis lite knäppt att skaffa en vid 48 års ålder, men sån är jag😌

20.30 Sängdags! Jag och yngsta läser en stund ihop, sedan somnar hon och en liten flik av kvällen är bara min. Ack så kort, men njutbar✨

10 reaktioner till “En dag i mitt liv”

 1. Att barnen inte vill gå till skolan kan jag känna som väldigt jobbigt, även om mina söner inte hade det på det sättet, i vart fall inte uttalat. Jag minns att min äldste son grät utanför skolan de första dagarna i 1-klass när jag följde honom och efteråt hemma vid köksbordet kom även några tårar hos mig.

  Gillad av 1 person

  1. Man är verkligen hudlös när det kommer till barnen…Det är jättetungt med hennes skolångest, det förmörkar tillvaron. Lyckligtvis har hon lite olika perioder, ibland går det lättare. Tack för medkännande kommentar🤗

   Gillad av 1 person

 2. En effektiv dag kan man lugnt påstå. Jobbigt med yngstas skolångest … inget jag har erfarenhet av direkt, men min äldste son avskydde skolan, hoppade av gymnasiet och flyttade i stort sett hemifrån då … vi visste var han fanns och var lugna med det. Allt fixade sig – han kom in på Lastbilsskolan, som det kallades då och klarade enkelt sin utbildning och var erbjuden flera jobb långt före sin examen.
  Såå glad att läsa att det går bra för dig och att du fått så fina omdömen!
  Varm kram 🤗🥰

  Gillad av 1 person

  1. Just den dagen kändes som en vecka😅Kan tillägga att jag inte är så effektiv alla dagar, även om jag ofta gör lite mer än jag orkar. Tyvärr. Men det är jag ju knappast ensam om. Hoppas att du mår så bra som möjligt🙏❤️Kram

   Gillad av 1 person

 3. Jag uppskattar så att läsa den här typen av inlägg där man får följa med under en dag. Vad glad jag blir över att det gick bra för dottern i skolan. Så trevligt med lite shopping tillsammans.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s