Torsdagsångest? Ja, ibland…

Om jag ska vara ärlig ser jag tyvärr inte alltid fram emot helgen, vilket har med den höga konfliktnivån i familjen att göra. Så man kan säga att det händer att jag lider av torsdagsångest i stället för söndagsvarianten…

Men oavsett vad tycker jag nästan alltid om att gå till mitt vanliga jobb, och det är jag glad för

Men fredagen var mysig! Vår äldsta var förväntansfull inför dagen med killen hon träffat i några veckor nu. Äldste sonen kom hem i sällskap med två vänner. En stund fylldes huset av musik, fast på en väldigt snäll nivå, innan de gick vidare till byns bastu.

Då ringde makens och mina vänner på dörren.

Det var inte riktigt så här mycket snö i fredags, däremot fullt med folk inomhus☺️

Jag har känt dem i trettio år, maken några år mindre. Och under hela denna tid har vårt tema varit filmkvällar, med några års paus för spädbarnstid. De senaste åren har vår tradition krönts av ytterligare fasta vanor: Vi äter varma mackor, dricker vitt vin, och de bjuder på bulle till kaffet, som vi intar framför vald film. Filmerna varierar förstås, även fikat, men inte mycket annat. Vår yngsta brukar leka och kela med deras snälla hund en del under kvällen.

Fredagsmys är alltid välkommet när det infinner sig

Lördagen var ganska lugn. Jag varvade andligt jobb med tvätt, städning och promenad med yngsta. På kvällen låg jag och äldsta dottern utspillda i dubbelsängen och invigde nya och efterlängtade säsongen av You. Hon var fruktansvärt trött efter skolvecka och date. Det gick knappt att prata med henne, vilket orsakade en del bråk, då hon väldigt lätt tänder till. Men stunden framför serien blev bra❤️

Cara Hunter är en rasande skicklig författare!

Den kvällen hann jag inte läsa, men det gjorde inget, det gjorde jag i söndags i stället.

Måndagen började med skolångest. Men hon kom i väg en del av dagen, och det var hon glad för efteråt, eftersom det var start för ett spännande NO-projekt☺️Jag tycker så mycket om, och känner stort förtroende för hennes pedagog. På eftermiddagen var det dags för något vi båda sett fram emot: Healing av kanin! Jag går en utbildning just nu, som innefattar bl. a. det. Hinner inte berätta om det i detta inlägg, men bifogar följande bild på Mumrik som fick vara första försökskanin, bokstavligt talat:

Oavsett vad som hände under healingen har vi aldrig sett honom ligga så här förut. Han somnade dessutom! Nu tackar jag dig som läste, och önskar dig en fin vecka🤗Om du blir nyfiken på att kika in på min hemsida och läsa mer om healing hittar du den här:

http://healingnaradig.com/

6 reaktioner till “Torsdagsångest? Ja, ibland…”

  1. Har också känt på liknande sätt under tiden som jag var ”utbränd”. Som jag minns det så var det loven som var jobbigast då. Jag var van vid att få några timmars vila under dagarna när make och barn var iväg. Under loven var det svårt att få till någon vila alls.
    Ler stort åt kaninens reaktion.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s