Personligt om mig

I dag tänkte jag presentera mig själv på ett lite annorlunda sätt än jag brukar på denna blogg.

Jag heter Louise, och bor med man och fyra barn i ett stort hus i en liten by i södra Sverige.

När jag för några år sedan påbörjade min utbildning till healingterapeut var det med förhoppningen om att kunna hjälpa mig själv att läka från en utmattning, och naturligtvis ge healing till mina barn som kämpar med olika svårigheter.

Under kursens gång märkte jag, och andra att jag hade en stark förmåga att ge kännbar healing, samt att jag även kunde läsa av andra människors energier. Då föddes långsamt drömmen om att starta ett andligt företag, och kunna hjälpa andra på ett professionellt sätt. Jag har fortfarande inte vant mig vid att jag faktiskt gör detta i dag, och varenda gång jag får feedback blir jag lika andäktig!

Om jag tittar tillbaka på mitt liv nu, och framför allt på mig själv, borde inte mina förmågor komma som en överraskning, tvärtom. Men det som jag nu har insett, att jag är högkänslig, medial och empat, kallades när jag växte upp för fantasifull, och överkänslig. Jag klandrar naturligtvis ingen i min omgivning för detta, hur skulle de kunnat veta? Och hur skulle jag kunnat förstå?

Att ha sådana gåvor, känns nog ofta som en förbannelse, till man en dag förhoppningsvis förstår vad det är, och kan börja använda det. Om man själv vill, såklart.

Visst hade jag nytta av, och roligt med detta i barndomen. Jag hade länge osynliga hundar som jag var ute och gick med. Och ett helt gäng vättar hemma😊Det som kändes obehagligt i skuggorna om kvällen och skapade en hysterisk mörkrädsla, gjorde jag mitt bästa för att inte tänka på. (Men än i dag är det utbildningen till medium som går trögast, jag är helt enkelt rädd för spöken)…😂

Jag hade vänner, men eftersom jag ständigt kände in andra, hade jag även ett stort behov av att vara ensam. Något som inte gick helt lätt, jag var väldigt omtyckt, bl. a. för att jag var så snäll.

Efter min utmattning har jag återigen valt ensamheten, på ett annat vis än tidigare. Det beror dels på ork, men också på barnen som tar tid och energi. Jag har några få, väldigt goda vänner, och för dem är jag oändligt tacksam.

Men jag har även hittat andra att hänga med; mina guider och änglar! Och jag låter åter min inre värld blomstra.

Att vara medial men inte förstå det, kan lätt kännas som att man överkänslig. Och det är man ju, men inte för att man är svag eller skör, utan för att man har en högt utvecklad medialitet! Man kan även uppleva att man inte passar in, och/eller är lite knäpp.

Och faktum är att för att acceptera att man är medial, måste man vara lite knäpp. Önskar man utvecklas behöver man lyssna inåt, på sig själv, men också på röster och skepnader som många skulle hävda var inbillning, och tro på saker som många andra avfärdar.

Om man ska jobba med healing, vägledning och läsningar, som jag gör nu, då måste man vara allt ovan. Alltså; empat, högkänslig, fantasifull, snäll, inkännande, lite knäpp, och modig! På samma gång!

Jag får daglig guidning av mina budskapskort, och har en enorm tillit till dem🙏Men sunt förnuft får alltid plats i sann andlighet.

Förutom att skaffa barn, är starten på mitt företag det läskigaste och häftigaste jag gjort!

Om några inlägg kommer jag att berätta om både väntade och oväntade effekter av healing.

Om du är nyfiken på healing i olika former och/eller funderar på att boka, är du varmt välkommen att besöka min hemsida här🔽

Hem

Önskar dig en trevlig helg där du är snäll mot andra, men inte glömmer bort dig själv🥰

16 reaktioner till “Personligt om mig”

  1. Så glad jag blir av din kommentar, tack🙏Det är allt lite nervöst att berätta vad jag gör, men samtidigt har jag börjat tänka att det är ju inget brottsligt jag sysslar med, det borde inte vara svårt att tala om☺️Kram på dig!

   Gillad av 1 person

 1. Du har en fantastisk gåva och du är fantastisk som kan använda den! Även om vi aldrig träffats, så känns du som en riktig vän!.
  Önskar dig allt gott!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Vilken underbar förmåga du har, att ta det steget är modigt 😊Min massör brukar säga till mig att jag är mer medial än vad jag förstår själv, men att ta det steget att försöka förstå är läskigt och jag är inte där än så jag vågar ta steget, men väldigt spännande, ha en fin dag 🥰

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla, ja, det är modigt och läskigt ,men folk överlag är snälla. Fast jag skriker verkligen inte ut det, men gömmer det inte heller. Skönt nog blir det mer och mer accepterat i vårt samhälle. Att utforska medialitet, speciellt sin egen, är en väldigt fin inkörsport också till förståelse sv sig själv och världen, men det kan vara lite svårt och kännas overkligt i början, (och ett bra tag efter att man börjat också). Men spännande som du skriver och
   ”bara” viljan och nyfikenheten öppnar upp väldigt mycket, om man själv vill såklart☺️

   Gillad av 1 person

   1. Så är det så klart, allt nytt är väl läskigt i början. Jag kanske ska börja o sedan se vart det landar. Jag vet ju vad jag själv har både sett och upplevt så visst finns nyfikenheten och viljan. Jag vet väl inte riktigt vart man ska börja. Har du något bra förslag vart man kan vända sig? Jag har provat med youtube men det funkar inte riktigt för där vill dom att man ska ”se”saker,se framför dig, det o det men jag kan inte se bilder på det sättet. Jag tror du har väckt något i mig nu som gör mig mera nyfiken.
    Tack för ditt svar 😊

    Gillad av 1 person

   2. Hej igen! Youtube kan vara bra, om man hittar rätt person😅Jag skulle råda dig att läsa en bok istället, eller gärna flera. En av våra stora svenska medium, Vivi Linde kom nyss ut med Medial utveckling och Mediumskap, och den vänder sig både till nybörjare och mer erfarna. Camilla Elfving är ett annat erfaret medium med flera publicerade böcker. Du har alldeles rätt; alla ser inte, en del känner mer, eller hör osv, och allt är givetvis i utveckling också. Läser du bra böcker kommer du hitta massor av information. Eller lyssna på poddar! Mediumpodden drivs av Vivi och Camilla. Sök på olika avsnitt, i vissa ger de gott om nybörjartips😇Det finns massor av poddar och författare såklart, men kolla så att de är seriösa. Så roligt att jag väckt något hos dig, lycka till med det och du är välkommen med frågor. Ta hand om dig och trevlig helg🤗

    Gillad av 1 person

   3. Tack snälla för all info 🥰 ska genast leta på en podd och böcker så får vi se vart jag hamnar. Hör av mig igen om jag fundera på något. Tack igen🥰 Trevlig helg

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s