Tungt och lätt…

Förra veckan kallades jag till ett möte av chefen. Förstod direkt att det inte var någon god nyhet som väntade, och hade rätt.

Tråkig nyhet mitt i vårgrönskan🥲

Eller, det goda är att det inte är någon fara med min anställning. Det som är tungt är att det kommer bli väldigt stora förändringar i mitt schema, pga. att företag som går dåligt har tvingats säga upp avtal med oss.

Mitt jobb har länge varit en av de få fasta punkterna i mitt liv. Något som bara ÄR, och är stabilt. Ett jobb så invant att jag kan utföra det i sömnen, och därför är rena avkopplingen, mentalt sett. Därför känns denna förändring naturligtvis väldigt ovälkommen.

Efter utmattningen är ovisshet och brist på kontroll över mina dagar en av de saker jag inte tål, så jag har svårt att se något positivt i det.

Något som däremot glädjer mig är att bokningarna gällande energihealingen Emotion Code®️ strömmade in när jag hade mitt öppningserbjudande förra veckan🙏Jag har aldrig fått så många bokningar!! Även fina omdömen trillar in titt som tätt…

Det unika med The Emotion Code®️ är att man arbetar med att frigöra känslor via det undermedvetna, vilket gör att man kan komma åt sådant man glömt, förträngt eller inte vill tänka på.

Och man behöver inte prata om det under sessionen heller, man behöver inte ens vara med. Därför går den också jättebra att göra på barn, djur och glömska äldre!

En annan sak är att man kan arbeta även på sig själv, så det gör jag förstås också, även om jag just nu har fullt upp.

Tack till dig som kikade in och läste, det betyder mycket för mig! Och vill du läsa mer om bl.a. The Emotion Code®️ hittar du hemsidan här🔽

http://healingnaradig.com/

12 reaktioner till “Tungt och lätt…”

 1. Hoppas det inte blir alltför struligt på jobbet, jag vet hur det kan vara. Men skönt att du fick veta att du får jobba kvar och att det inte är nån fara så. Det är liksom tunga tider ändå nu.
  Du är en kämpe (tror jag!).
  Var rädd om dig.

  Gillad av 1 person

 2. Grattis till många bokningar och fina omdömen! 👏🏻👏🏻👏🏻
  Hoppas förändringarna på jobbet inte blir så besvärliga som du befarar❤️. 💪🏻Skönt att du inte blir av med jobbet iaf!👍🏻

  Gillad av 1 person

 3. Visst blir man lite orolig när chefen kallar till ett plötsligt möte. Vi har haft några sådana genom åren och de flesta har tyvärr inneburit tråkiga besked.
  Bra att det i ditt fall inte berörde din fortsatta anställning.

  Gillad av 1 person

 4. Grattis till alla bokningar och fina omdömen. Hoppas krisen på jobbet för med sig något bra också. Fin bild på scillan 👍🏻❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s