Förstummad

Det här är nog mitt mest förstummade blogginlägg någonsin. Jag vet redan nu att inte alla kommer tro på detta, eller ta det till sig, och det gör absolut ingenting. Det här är ju trots allt min blogg, där jag kan skriva vad jag känner för, och den som inte vill läsa kan ju bara låta bli!

Det här handlar, inte helt otippat, om healing. Närmare bestämt om utbildningen inom The Emotion Code ®️ som jag precis blivit klar med. Flera av er har kanske läst detta redan, att The Emotion Code®️ är en form av energihealing som med hjälp av det undermedvetna frigör instängda känslor som påverkar oss negativt.

Metoden grundades i USA på 90-talet och är i dag väletablerad med över 10 000 practitioners världen över, och minst lika många nöjda klienter. Du kan läsa mer på deras officiella sida här:

http://discoverhealing.com/

Jag har känt till The Emotion Code®️ sedan jag köpte boken på svenska 2021, och tränat på mig själv och familjen. I höstas köpte jag kursen, och sedan fick jag fullt upp med det antal övningsklienter som krävdes. Ganska många…

Bl. a. våra kaniner har så att säga fått ställa upp som försökskaniner💖En hund och en häst har jag också fått öva på – med goda resultat! MAJ GADD

Men i takt med att jag kom längre in i kursen började jag också jobba på mig själv och nära och kära. Inte otroligt mycket, det har inte funnits tid för det, men äntligen på helt rätt sätt!

Boken är jättebra och lär ut massor, men självklart ger utbildningen mycket mer.

Sedan jag blev certifierad har jag blivit totalt uppbokad! I samband med ett erbjudande fick jag ca 30 bokningar🙏I går fick jag ta ledigt från jobbet för att överhuvudtaget hinna med.

På Instagram

Sessionerna tar jag i den takt jag orkar, det viktigaste är att det blir bra sessioner, men det är mycket jobb runt; frågor, mail osv, och livet i övrigt har inte satts på paus direkt😅

Men den sista veckan har jag noterat att det varit ovanligt lugnt hemma, och att jag mått bättre. Jag märkte det redan i påskas. Att alla kunde sitta och äta ihop, flera gånger, utan att det blev bråk, eller om det blev det, passerade det snabbt utan jättedrama.

Fick föreviga äldste sonen när vi tittade på en bra film en ledig dag❤️

Märkt annat också, som att yngsta för tillfället knappt har svårt att gå till skolan och är mindre gapig om kvällarna och tyckt att det varit lite skumt. Först i går slog detta mig: The Emotion Code®️

Jag har slängt in en session här och där på familjemedlemmarna sista tiden med teman som: mindre arg och ljudkänslig, mindre skolångest, större tålamod osv. Nu som färdigutbildad practitioner! Och resultatet har blivit ett annat familjeklimat! Jag kunde knappt tro det (fast jag tror på detta) så jag kollade med maken och han håller med!

Till dig som funderar: våga prova! Gärna hos mig, om du har överseende med att jag är fullbokad i några veckor framöver🙏😉

The Emotion Code®️ kan hjälpa mot både psykiska och fysiska besvär. Du kan läsa mer och boka på min hemsida här🔽Gå då in under fliken The Emotion Code®️ – tjänst och pris här i menyn.

http://healingnaradig.com/

Ps Jag lovar att denna blogg inte ska bli en reklamportal för healing, men samtidigt är det en så stor del av mitt liv att jag inte kunde låta bli att nämna detta här. Ds

9 reaktioner till “Förstummad”

  1. Jag är inte förvånad alls😊! Min syster är fantastisk, utan gränser skulle man kunna säga. Kan själv bekräfta att, otroligt nog, så funkar det, så är det bara❣️❣️❣️

    Gillad av 1 person

  2. Intressant läsning! Är glad för din skull, både beträffande att dina tjänster är eftertraktade och att det blivit lugnare i familjen … fantastiskt!
    Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s