Tvärtom varför inte?

Hallå, hallå! Jag misstänker att nedanstående inlägg varit publicerat, eller rättare sagt länkat till här förut. Det hör till en av mina andliga bloggar, och eftersom jag inte har tid att blogga i dag men ändå vill, blir lösningen denna. Gå gärna in och läs, om jag får säga det själv är det ett kul och samtidigt tänkvärt inlägg.

Det måste inte alltid vara något drastiskt, ibland är det att stanna upp som gör hela skillnaden☀️

För hur lätt är det inte att fastna i sina inkörda banor och hålla sig kvar där, fast sanningen är att det skulle vara mycket roligare att stänga av autopiloten ibland, och ta en helt annan väg!

Varför hinner inte jag blogga då? Jag har fullt upp, främst med mitt andliga jobb. Och dessutom ett fint erbjudande på The Emotion Code®🎉

Den som blir nyfiken är varmt välkommen att titta in på min hemsida och läsa mer Önskar dig en fin dag, där du är snäll mot andra men inte glömmer bort att ta hand om dig själv!

Hem

2 reaktioner till “Tvärtom varför inte?”

  1. Det var verkligen ett bra inlägg som många borde pröva på att göra ngt tvärtemot åtm någongång… Jag är absolut ingen vanemänniska, så jag är ganska så tvärtemot hela tiden 😂 alltså om jag skulle måsta göra exakt samma saker på samma tidpunkt varje dag så skulle jag bli bokstavligen galen – på riktigt. Det blir som det blir då jag är i farten och det gillar jag bäst. Ha en bra dag!!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s