Mellan himmel och jord

Vid sju i morse hade jag världens energi. Gjorde frukost till alla, och började sedan sortera vår förfärliga hög med papper, tidningar och gamla räkningar, den hög som numera har en egen stol till sitt förfogande. Men icke efter min rensning!

Sedan fortsatte jag av bara farten. Bar ner krukor och annat som inte används dagligen till källaren. Och äntligen den sista julstjärnan, tillsammans med påskpyntet. In i garderoben med eländet!

Och Svinto i diskhon och vatten till törstiga växter.

Det hade inte skadat att röja lite i trädgården också. Men vi har iaf blommor i rabatten😅

Jag kunde nog ha hållit på hela dagen om det inte var för all healing jag också skulle göra.

Healing ger, för att även jag tar emot energi. Efteråt kan man känna sig aningen euforisk eller lätt speedad. Men det tar också energi, så framåt kvällen blev jag jättetrött. Så där trött som man kan bli om man gjort många varierande saker under dagen.

Vad man än gör eller inte får man inte glömma kaninerna💚

Och så där trött som man kan bli när yngsta kommer hem och känner sig ensam. Att gå på mellanstadiet i en väldigt liten by är inte alltid så lätt, tyvärr…Lite matt blev jag också när jag frågade äldste sonen hur det gått på bilskolan en gång och han tyckte att jag var tjatig.

Och för all del, när sjuttonåringen frågade om kompisarna fick sova här istället på fredag, för någons pappa var sjuk. Kul såklart, det är bara det där med städningen…

Men, nu är det kväll och jag behöver inte bekymra mig om just det. Fast jag tänker be en liten vänskapsbön för yngsta🙏

Samt tacka dig som läste förstås, och önska dig en trevlig kväll eller dag eller vad det nu är när just du tittar in. Kram❤️

Min hemsida hittar du till här🔽

http://healingnaradig.com/

5 reaktioner till “Mellan himmel och jord”

 1. Stundom har man energi i överflöd, stundom lyser den med sin frånvaro. Nu just behöver jag en powernap, fast jag bara varit igång i 3 1/2 h, om jag ska orka med eftermiddagen. Men är man ingen morgonmänniska så åp r man inte…. (har varit hos dotterns, o fört barnbarnet till dagis då mamsen har så tidigt arbetsskifte) God fortsättning på veckan, och först och främst på Torsdagen 🤗

  Gillad av 1 person

 2. Härlig morgonenergi … och du var verkligen effektiv! Det blir nog bra med kompisens övernattning – tror ingen bryr sig om om det är städat eller inte 🙂
  Det kan vara jobbigt att gå i mellanstadiet, oavsett om det är en liten by eller en stad, tror jag … man är i en känslig ålder och det är inte alltid så lätt med kompisar. Hoppas det löser sig …
  Önskar dig en fin torsdag!
  Kram 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s