Trött torsdag

Jisses, vad trött jag är idag, trots god sömn. Det kanske är det evinnerliga regnandet.

Chocolate Mystery -grejen

Nåväl, här är jag och min nya hårfärg på promenad häromdagen när det bara regnande lite. Det kom väl en störtskur en stund efter, antar jag.

Surt för kaninerna också som flyttat ut, men vackert får hålla sig i buren när det öser ner.

Sådant jag gläder mig åt; Att antibiotikan häromveckan gjorde mig frisk. Att jag är inne i mitt manus igen! Att jag dricker mina hälsosamma smoothies nästan varje dag. Nästan hela familjen gör det, faktiskt. Och att biblioteken fortfarande lägger fram Skuggvinter ibland🙏😃

Borås bibliotek

I våras försov sig min man till ett digitalt utvecklingssamtal med en av sönerna. Det var jobbigt att sitta och vänta, tysta. För att lätta upp det hela, får man förmoda, frågade läraren vad mamma och pappa jobbade med.

– Mamma städar och skriver böcker.

– Jaha, sa läraren med ett plötsligt intresse i rösten. Och vad skriver mamma om?

– Mest om mördare och sånt, svarade sonen. Efter det blev tystnaden ännu mer tryckande😅

Tack till dig som läste, och ta hand om dig🤗Och när vädret är uselt ute, försök att låta din inte sol skina🌞Genom snälla ord till DIG❤️

11 reaktioner till “Trött torsdag”

 1. Fint hår och söta kaniner! Och Skuggvinter på hyllan! Och kul replikskifte😂
  Det kunde vara värre! Pigga på dig, idag har ni visst uppehåll?
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Hoppas det blev en bra dag, i morgon blir det sol precis som på lördag om prognosen håller. Snygg hårfärg och söt kanin. Roligt att hitta sin bok på biblioteket förstår jag. Önskar dig en pigg fredag❤️

  Gillad av 1 person

 3. Du är jättefin i nya hårfärgen … ja, nu vet jag inte om jag sett den gamla, men snyggt är det!
  Haha … undrar vad läraren tänkte om sin elevs mammas författarskap 🙂 Kul att biblioteket puffar fram din bok!
  Ha nu en fin fredag!
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. Hösten är böckernas årstid. Tyvärr hinner det ofta bli både vinter och vår innan jag hinner läsa ut en bok. 2-3 sidor, sedan åker ögonen ihop. Långa arbetsdagar, pendling, mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem från jobbet, tar ut sin rätt.

  Gillad av 1 person

  1. Knepet är att lägga sig tidigare om man vill mysa med en bok innan man somnar😉😴Jag har blivit bättre och bättre på att prioritera det, för att jag älskar det så mycket. Maken kopplar hellre av med en film eller serie. Huvudsaken är väl att man kopplar av på något sätt, tänker jag✨

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s