Rymdlampan!

Äntligen har den kommit och gör sovrummet ännu mysigare🙏✨

Och helgen har bjudit på mycket uppehåll, så jag har kunnat städa hos kaninerna.

Det kändes nästan som om de hjälpte till☺️

I övrigt har jag hängt med mitt manus, och familjen. Samt pratat med flera goda vänner. Ren och skär lycka💓Precis vad jag tror att mina fyrbenta kompisar känner nu, när de springer runt i hagen. Sedan dags för lunch, sova, vakna och åka mot utvecklingssamtal på skolan, därefter förhoppningsvis skoköp.

Fin måndag på er allihop, kram🤗❤️

6 reaktioner till “Rymdlampan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s