Läskiga Halloween

Lagom till Halloween rullar det sista vi behöver in över oss: En rejäl utmaning. Som för med sig ännu mer att göra, av den jobbiga sort jag egentligen inte orkar med.

Vad ska jag säga? Möjligtvis detta: Om man skaffar fyra barn på sju år, kan man nog inte räkna med att det ska knalla på för jämnan. Och det gör jag inte heller. Men det tar inte bort att man ändå aldrig är riktigt beredd när det händer något. Samt att det gör ont. Jag pendlar mellan att känna mig förtvivlad, besviken, arg, frustrerad, uppgiven och orolig. Tyvärr kan jag inte skriva mer öppet än så här.

Så varför skriver jag då? För att några av er kanske undrar varför jag inte bloggat på ett tag. Och för att jag vet att jag, att vi, verkligen inte är ensamma om att ha det svårt. Så det blir ett sätt att dela, även om jag inte kan dela så mycket. Detta kan jag dock berätta; I samma veva blev vår yngsta sjuk, och behövde antibiotika. Sedan fick hon vattkoppor. Och efter det blev jag förkyld😳

Vi är många som kämpar, på olika sätt, med olika saker. Och på något förunderligt vis blir det lite lättare av att veta det. Förmodligen också för att det är enklare att se att det kommer ordna sig för andra (oftast), och då kan vi ta med den insikten till vårt eget elände❤️Så heja oss alla🤗KRAM

18 reaktioner till “Läskiga Halloween”

 1. Precis … jag har tänkt på dig och funderat.
  Livet går sällan spikrakt framåt … många svängar, en del jobbigare än andra …
  Tack för ditt inlägg i alla fall … hoppas allt löser sig till det bästa!
  Styrkekramar från mig!
  🤗🙂❤

  Gillad av 1 person

 2. Det är tufft nästan jämt. Små barn, små bekymmer, stora barn, stora bekymmer. Så verkar det vara ofta. Dock inte för mig som inte har några barn. Det finns skäl till det.
  Hoppas du orkar. Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s