Såna dagar

I går var en tråkig dag, en av de väldigt trötta, då jag blir påmind om min utmattning. Det gick nästan inte att vakna efter vilan mitt på dagen, den jag bara i nödfall kan vara utan. Jag drack kaffe och tänkte att jag vaknar väl snart till, men det gjorde jag inte. Det snurrade i huvudet, och jag var matt i benen. Så halv fem på eftermiddagen förstod jag att det var inget annat att göra än att gå och lägga sig igen. I och för sig var det ganska skönt, men det är lite oroväckande också att vara så orkeslös att det känns ända in i skelettet, och att jag knappt vet vad som är säng och vad som är min kropp…

Min utsikt från sängen, ackompanjerad av rymdis (min rymdlampa)

Jag gick knappt upp efter det, jo bara för att göra en sak. Vid åtta så kom tonårsdottern och vi tittade på vår hemska serie tillsammans. Mysigt!

Men i dag😊Jag vaknade och var pigg! Inget sus, i huvudet, ingen yrsel🙏I stället kunde jag ägna förmiddagen åt min andliga kurs. Och framåt kvällen kom en av mina bästa vänner med hund i sällskap. Mitt bidrag var en termos full av kaffe, och så gick vi till skogs. Underbart💕

Vilken tur att det finns olika dagar!

4 reaktioner till “Såna dagar”

  1. Skönt när dåliga dagar byts mot bra dagar! Så är det även här – dagarna går – en efter en – en del sämre och en del bättre – och så emellanåt riktigt bra dagar.
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s