Healing i världen

Hoppas att ni har överseende med ett inlägg om healing, ni som brukar titta in här för att läsa om annat. Fast just i dag hade det varit väldigt lätt att sammanlänka vardagen med healing. Solen lyser in genom fönstren och värmer mig. Den lyser upp mörka vrår i hemmet (skönt att det är ganska städat för tillfället)😉Verkligen helande på alla vis🙏🌞

Men vad är healing, och vad är distanshealing, som är det jag gör allra mest? På min hemsida har jag skrivit kort om det under fliken ”Om healing” som du hittar i menyn. Och nedan kan du se två omdömen jag fått.

Det här låter otroligt, men jag börjar få någon sorts vana av sådan feedback. Om man nu kan bli van vid det…Senast i dag var det en kvinna som mailade mig och berättade att den låsning hon haft i ryggen i många år är borta, efter att hon fått healing av mig vid fyra tillfällen. Det hon mest önskade få hjälp med har dock inte försvunnit, men även hennes magproblem har blivit bättre. Hennes ord kommer hamna på min hemsida om några veckor. Sanningen att säga så har jag en liten kö av omdömen som väntar på att läggas ut🙏Och samtidigt som jag skriver detta tänker jag; ”Hur vågar jag skriva det här? Vad ska folk tro, om de nu ens tror på det? Och om de gör det, får jag då plötsligt en liten kö av folk som tror att jag kan ta bort alla deras krämpor?

För det första; jag har kloka bloggläsare🙏Jag litar på att ni som läser detta förstår att alla problem och sjukdomar inte med automatik försvinner för att man får healing. Vissa saker gör det, andra blir lite bättre, och med en del händer intet. Varför är höljt i dunkel, precis som i den traditionella vården, där en medicin är ett mirakel för någon, och verkningslös för en annan. Ja, jag tror ni förstår.

MEN, det intressanta är att det finns så många historier i världen, så många som blivit bättre, t.om. friska, och glädjande också, så mycket forskning att det borde vara lockande för alla att åtminstone överväga att healing, och annan alternativ vård, kan hjälpa. Många länder har kommit längre än vi på detta område, i bl.a England och USA är healing, t ex Reiki godkänt som komplement och utförs av sjuksköterskor, just därför att det har dokumenterad effekt.

För den som undrar om placeboeffekten kan spöka till det, kan jag berätta att det även forskats på djur. Som ett av många exempel har man injicerat råttor med cancerceller, och helat dem sedan. Taskigt, ja, men man lyckades! Det har även gjorts otaliga s.k. blinda tester, där personerna inte vetat om att de varit föremål för böner och healing. Även ofta där med häpnadsväckande resultat.

Några böcker som betytt mycket för mig

Jag får lust att avsluta med en liten tankeställare, som jag hittade i en bok om nära döden-upplevelser, något annat det forskats väldigt mycket runt. Ändå finns det skeptiker som inte vill erkänna att det skulle kunna stämma. Och det är absolut helt okej! Vi har alla rätt till vår personliga uppfattning, eller hur?

Men en del av dessa skeptiker går aktivt in för att bevisa att det absolut är fel och inte kan finnas liv efter döden. Det finns till och med dom som gör karriär på det! Det har dom naturligtvis rätt att göra. Men, varför egentligen? Det är den frågan jag vill sluta med. Varför vill de så infernaliskt gärna bevisa det??

Jag menar, vore det inte lite trevligare att tro i alla fall lite grand på att det kan finnas någonting efter döden? Samma fråga ställer jag dig som inte ger så mycket för healing. Det behöver du förstås inte göra. Men, vore det inte lite spännande att åtminstone i tanken ge det en chans?

Stort tack hur som helst till dig som läste ända hit😍Länken till min hemsida har du nedan om du är intresserad. Även där har jag en blogg som du är varmt välkommen att följa om du vill. Ta hand om dig❤️

http://healingnaradig.com/

10 reaktioner till “Healing i världen”

  1. Jag tror att allt som fungerar är bra, oavsett vetenskaplig underbyggnad.
    Vet många som ägnar sig åt yoga också och som mår bättre av det. Alla sätt är bra utom de dåliga 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Det låter som du har hittat din grej och det är ju underbart. Kul att du får så bra respons också. Som jag sagt förut: om jag hamnar i en situation där jag behöver till exempel healing är det dig jag kommer att vända mig till. Du verkar så trygg och kunnig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s