En krigsrutin

Vad är egentligen värst? Att börja dagen med nyheter, eller avsluta den? Att avsluta tycker jag, så min nya rutin på morgonen är numera att äta havregrynsgröten och bre dagens smörgåsar i sällskap med Rapport💔Det enda glädjande, eller stärkande ska man kanske skriva, är att se hur starkt omvärlden reagerar, och agerar. Allt från små barn som bakar kakor och säljer till förmån för alla drabbade, till världens mäktigaste politiker❤️

Det här är en bild från morgonpromenaden i förrgår, men den kunde lika gärna illustrera dimman på världens väg just nu. Vart är vi på väg? Var ska detta sluta?

”Det är nog just för att du är så känslig som du är en så duktig healer”, sa en av mina nya vänner häromdagen. En vän jag hittat genom andligheten. Ja, jag är verkligen superkänslig. Alla som känner mig vet det. Jag har väldigt svårt att stänga ute kriget, rent mentalt. Vet att jag inte är ensam om det. Vilken tur då att jag har min tro, och healing🙏Om det finns någon som får lust att invända med ”Om det funnits en Gud hade inte världen sett ut sån här”, så får jag lust att svara: ”Vi människor utrustades med fri vilja”. Tyvärr, kan man tycka ibland…Kanske borde det vara djuren som fått den förmånen.

Mer morötter till alla om Domingo fått dominera🧡

Dags för mig att fortsätta jobba här. Jag önskar dig som tittade in en riktigt fin helg🌻Trots eländet får vi försöka ta till oss av allt gott som finns. Och blir du nyfiken på att läsa mer om healing, om mina tjänster och kanske rentav boka en behandling är du varmt välkommen, det är bara att klicka på länken nedan så kommer du till min hemsida🌟Följ mig även gärna på Insta för att ta del av erbjudanden, där heter jag @healingnaradig Senare i dag blir det en tävling där, och priset är en healing så det är en väldigt bra fredag att bli följare hos mig😉🤗Kram

Hem

10 reaktioner till “En krigsrutin”

 1. Kriget påverkar mig mycket … främst då hur det ska gå för dem som nu inte kan fly. Orkar bara se och lyssna en gång per dag och då blir det oftast på morgonen. Det känns skönt att se hur omvärlden ställer upp för Ukraina, som ju inte är så långt bort … men det finns ju såå många fler oroshärdar i världen … Din dimmiga bild är verkligen talande!
  Ha en fin lördag!
  Kram

  Gillad av 2 personer

  1. Jag ser oftast också bara en gång per dag, och omvärldens stöd och avsky mot det som sker är ju det som gör att man orkar titta. Och fred och demokrati är verkligen ingen självklarhet i vår värld, inte heller tillräckligt med mat och rent vatten. Hur kan vi någonsin glömma det? Kram🤗❤️

   Gillad av 1 person

 2. Jag är pinsamt dålig på att hänga med i allt som händer. Borde verkligen försöka hänga med mer. Förstår att det måste vara jobbigt att ta till sig allt så mycket och vara känslig för det. Då måste det bli ännu värre än vad det redan är. Hoppas du får en fin vecka!

  Gillad av 1 person

  1. Jag brukar vara ganska dålig på att kolla nyheterna dagligen men sedan kriget började gör jag det nästan varje dag, en hel del för att kunna svara pp barnens frågor. Men att jag ofta hoppat över det har just med känsligheten att göra, vilket jag vet att jag inte är ensam om. Men ja,, visst är det jobbigt. Tack för din omtanke och hoppas att även du får en fin vecka❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s