Tankar om kvällen

Ni som känner mig och/eller läser bloggen med jämna mellanrum vet att mitt liv verkligen inte alltid är något att avundas. De sista åren har varit hårda, och ja, om man ska vara ärlig är det ganska många av mina år som varit just svåra.. Men alldeles säkert är det därför jag kan bli helt andäktig av lycka ”bara” av att ligga i sängen en vanlig söndag och känna ro. Och säga vad man vill, men visst är det en gåva att kunna njuta av ”vanliga” stunder som är lätta att missa i all sin vardaglighet?

Vissa ögonblick gör det lättare att stanna upp och njuta än andra🙏

Och nej, det är naturligtvis inte bara. Kriget får oss alla, nåja, nästan alla, att inse att det många av oss tar för givet i själva verket är paradiset på jorden: Att bo i ett land där det råder fred och demokrati. Att ha ett hem tillsammans med sin familj. Att kunna äta sig mätt.

Fördelarna med ett krångligt liv är lite detsamma; Du blir bra på att uppskatta det som är viktigt på riktigt.

Jag är t ex lycklig när det är lite lugnare på konflikt-fronten hemma hos oss. Och så är det en sak jag är extra glad för just nu. Något jag inte berättat för många, men som varit jobbigt för mig ett bra tag. MEN, som lättat, alldeles nyligen.

Men det tänker jag berätta om i nästa inlägg. För nu; en kvart med en bra bok i sängen innan jag somnar. Verkligen lycka, det också🙏💙Kram, och god natt!

3 reaktioner till “Tankar om kvällen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s