Extra allt

Ganska fullt upp just nu, även om jag knappt vet…jo, men det vet jag ju. Om jag tänker efter.

Jag är på sluttampen i min andliga kurs. Har haft min första övningsklient, och förbereder för resterande fyra. Om du blir nyfiken på vad en Soul Realignment- läsning innebär kan du gå in på min hemsida, som jag kommer länka till i slutet av inlägget. Där har jag skapat en ny flik som heter just Soul Realignment, med en, vad jag hoppas, bra beskrivning av det hela.

Känslan är att jag mer och mer befinner mig i två världar. En där andlighet är väldigt närvarande och där jag tillbringar mycket tid. Och så den fysiska vanliga världen där jag har relationer och kontakter jag tycker väldigt mycket om, och har mycket gemensamt med. Men inte det andliga. Det är ingen konflikt egentligen, jag skulle aldrig drömma om att försöka övertyga någon som inte är intresserad om min övertygelse. (Men gärna prata, om personen själv tycker att det är spännande) ☺️Så, nej det är ingen konflikt, men det känns lite konstigt ibland, och aningen ensamt.

Tur då att jag fick några vänner på healingutbildningen❤️Och att det finns bra andliga poddar! Min absoluta favorit är Mediumpodden, som drivs av två stora medium, Vivi Linde och Camilla Elfving. Så när Vivi annonserade för ett litet tag sedan att hon sökte bloggare till sin stora hemsida, kunde jag inte låta bli! Så för närvarande har jag tre bloggar.

Saknar mitt manus, som jag läste igenom för ett tag sedan😊

Mitt liv består mer och mer av text, även om Vårmörker fortfarande är pausad. Men eftersom andliga kursen är på sluttampen, närmar sig ju starten för mitt manus😍

Mitt liv består också i hög grad av healing. Jag fattar det inte riktigt själv, men jag får bokningar! Är så glad och förundrad över det, men får hålla det i liten skala.

Och så kaninerna…

Mumrik och Vitnos

De stora behöver få sitt staket lagat. De små, Yoko, Domingo och Sötnos, sitter i den andra hagen och stirrar på varandra i varsin bur. Att de var små syskon som tvättade varandra och sov tätt intill har de tyvärr glömt…Yoko och Domingo avskyr varandra innerligt, senast i går rök pälstussarna då Yoko på något mystiskt vis tog sig ut ur buren då Domingo intet ont anande åt ett maskrosblad när han äntligen fick gå ut…

När vi lyckats få isär dem fick Domingo gå på promenad i trädgården, medan Yoko upprört sprang runt i hagen. De är mer vänskapliga mot sin syster, men henne får ingen bo med förrän det gått sex veckor efter kastreringen.

Håhåjaja, det är mycket med det jordiska. Och det himmelska, får jag tillägga, vilket väl är en passande avslutning på detta inlägg😉😇Nedan länken till min hemsida🔽Kram!

Hem

4 reaktioner till “Extra allt”

  1. Vad roligt att du har hittat din grej, och att du har funnit vänner och poddar inom ditt intresse. Jag var in på din andliga hemsida och den ser så fin ut. Läste om chakran bland annat, det pratar vi om inom yogan också.

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla, och vad roligt att du var inne på min sida🙏Ja, jag har funnit det jag tycker om, skrivande och healing❤️Plus allt annat jag älskar förstås, familj och vänner. Känner mig ofta rik, på det viset☺️Kram!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s