Men i morgon…

Jag är en väldigt frusen person, men ändå älskar jag höst och vinter, och speciellt snö!

Vet inte hur många snöbilder jag har…Men allt blir ju så fint, inbäddat i vitt

Men när plusgraderna kom tillbaka häromdagen var t. o. m. jag glad. Och det får tillskrivas elpriserna, inget annat. Dock måste det sägas att den var vacker, den där enda vita dagen.

När min yngsta letade fram pulkan i garaget, sida vid sida med maken som i ett mörkare stämningsläge sökte vinterdäck. Jag kollade handskar, vantar och mössor, och kan meddela att jag sparade några hundra kronor på att lysa igenom hallgarderobens mörkaste vrår. Maken fick mirakulöst nog en tid på verkstan samma dag och kaninerna nosade på snön.

Det var en bra dag. I övrigt har jag varit så ledsen det sista, men…Det är ju precis sådant som livet är, och det finns mycket som glädjer mig också. Mitt andliga företag t ex som blomstrat i mörka november! Och i dag ska jag ska och maken bo på hotell en natt! Så lyxigt🥰🥰

Tack till dig som läste, ha en fin helg och ta hand om dig! Länken till min andliga hemsida hittar du här, om du är intresserad🔽

http://healingnaradig.com/

2 reaktioner till “Men i morgon…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s