Hotellhelgen

Jag trodde in i det sista att något skulle ställa sig i vägen för oss, hopplös optimist som jag är (inte) men vi kom i väg, maken och jag!

Bästa frukosten☺️

Även om jag var lite uppriven av olika anledningar precis när det var dags. Det blev bättre när vi var framme och gick till vår favoritaffär, Stengården! Fylld med precis vad det låter som, samt galet många kortlekar, pendlar, rökelser, oljor, kläder och trummor. Lunchen gjorde oss inte besvikna heller.

När vi väl landat på hotellrummet sov jag. Om jag ska vara ärlig var det mest det vi gjorde, åt och sov. För när jag vaknat till, var det dags att gå ut och äta. Jag vet, det var tidigt, men jag har numera alltid sällskap av mitt förkläde Sviterna Efter Utmattningen, och det gör att allt går väldigt ordentligt till. Alltså var vi, hör och häpna, tillbaka på rummet igen strax efter sju på kvällen. Med en påse smågodis från Go Banana.

Minst sagt en avkopplande kväll

Låg vi sedan utspillda i sängen, åt, pratade och slumrade till glansigt chokladpapper låg strött som konfetti på golvet. Halv elva sov vi som små barn. Vildare än så blev den inte, vår hotellnatt…Men det var helt i sin ordning. Faktiskt mer än så. Vi är trötta, jag och vår man, just nu. Och därför så himla tacksamma att det blev VÅR weekend. TACK, mina fina föräldrar som kom till oss, så att vi kom i väg❤️❤️Och tack till dig som läste förstås!

12 reaktioner till “Hotellhelgen”

  1. Ibland är det befriande skönt att ta in på hotell. För några år sedan tog vi in på ett hotell i Nyköping, bara ett par hundra meter från vårt hem.
    Vi hade något att fira och det var härligt att bara vara, bli serverad och komma bort från den vanliga vardagen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s